Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ο φράχτης με τα σουτιέν..

Όλα ξεκίνησαν το 1999 μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς όταν σε έναν φράχτη στο κεντρικό Otago της Νέας Ζηλανδίας βρέθηκαν κρεμασμένα τέσσερα γυναικεία σουτιέν κατά μήκος του δρόμου. Είναι άγνωστο ποιος το έκανε και γιατί, η είδηση ​​όμως διαδόθηκε και σύντομα όλο και περισσότερα σουτιέν άρχισαν να εμφανίζονται.

Ο φράχτης με τα σουτιέν..

Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου του 2000, τα σουτιέν στον φράχτη είχαν φτάσει τα 60!  Τον Οκτώβριο του 2000, ο αριθμός των σουτιέν είχε φτάσει περίπου τα 200 ενώ στις αρχές του 2006, ο αριθμός των σουτιέν που κρέμονταν στο φράχτη ήταν κοντά στα 800!
Παρόλο που οι περισσότεροι ντόπιοι ενθουσιάστηκαν με τον φράχτη υπήρξαν και κάποιοι που τον θεώρησαν ως κάτι το αποκρουστικό , αλλά και  επικίνδυνο για τους οδηγούς που βρίσκονταν στο δρόμο. Ακολούθησαν αρκετές απόπειρες για να αφαιρεθούν,  200 σουτιέν αφαιρέθηκαν στις αρχές του 2006 και άλλα 1500 τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, αυτό όμως δεν απέτρεψε τον κόσμο από την προσθήκη όλο και περισσότερων.
Αργότερα το ίδιο έτος, έγινε  μια προσπάθεια να δημιουργηθεί η μεγαλύτερη αλυσίδα σουτιέν στον κόσμο . Το παγκόσμιο ρεκόρ των 100.000 σουτιέν, δεν καταρρίφθηκε,  κατάφεραν όμως  να συγκεντρωθούν περισσότερα από $ 10.000 για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
 

Πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου