Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Σεξ... για χάρη της επιστήμης

Εργάζεται ως σεξοθεραπεύτρια... χρησιμοποιώντας όμως τους δικούς της τρόπους!


Όταν η Padma Deva συναντά ένα νέο ασθενή επιλέγει να βρεθεί μαζί του σε ένα ήσυχο δωμάτιο ξενοδοχείου. Η συνάντηση διαρκεί συνήθως δύο ώρες. Είναι πιθανό να γδυθούν, να κάνουν μασάζ ο ένας στον άλλο, μερικές φορές να έχουν πλήρη σεξουαλική επαφή.

Στο τέλος της συνάντησης, ο ικανοποιημένος πελάτης θα πληρώσει την Padma για την υπηρεσία της και ο καθένας θα ακολουθήσει το δρόμο του μέχρι το επόμενο ραντεβού τους.

Μπορεί εύκολα να καταλήξει κανείς στο συμπέρασμα ότι η Padma εργάζεται ως πόρνη πολυτελείας. Αλλά αυτό είναι λάθος.

Η Padma δεν είναι μια πόρνη, αλλά μια ψυχοθεραπεύτρια που λειτουργεί ως "σεξουαλικό υποκατάστατο" για τους άνδρες που πάσχουν από μια ποικιλία σεξουαλικών προβλημάτων που αποτελούν τροχοπέδη για την ικανότητά τους να έχουν μια φυσιολογική σωματική σχέση.

Πελάτες της είναι δικηγόροι, γιατροί καθώς και φοιτητές αλλά και οικοδόμους. Κάποιοι είναι παντρεμένοι, άλλοι όχι. Αλλά όλοι υποφέρουν από τα ίδια προβλήματα, όπως η στυτική δυσλειτουργία και η πρόωρη εκσπερμάτιση. Ο μεγαλύτερος σε ηλικία πελάτης της είναι ηλικίας 65 ετών, ενώ ο νεότερος είναι μόλις 25. Υπάρχουν άνδρες που γνώρισαν την Padma επειδή ήταν παρθένοι και δεν ήθελαν να έχουν κανενός είδους σεξουαλική ζωή. Η Padma τους βοήθησε να ξεπεράσουν τους φόβους τους. Συνήθως γίνονται εννέα δίωρες συνεδρίες για τις οποίες πληρώνουν περίπου τέσσερις χιλιάδες λίρες.

Οι επικριτές της, ίσως και δικαιολογημένα, την απορρίπτουν. Ορισμένοι αμφισβητούν ακόμη και τη νομιμότητά της, αν και δεν υπάρχει κανένας νόμος που το απαγορεύει ρητά. Η κλινική ψυχολόγος δρ Michael Mantell δήλωσε "Οι υπηρεσίες ενός υποκατάστατου δεν μπορούν να επιλύσουν τις υποκείμενες συναισθηματικές σχέσεις".
Η Padma εμπνεύστηκε από την ταινία "Sweet November" με πρωταγωνιστή τον Keanu Reeves. Η 31χρονη είναι ένα είδος μέντορα και καθοδηγεί τους ανθρώπους που παλεύουν με τα ζητήματα οικειότητας. Υποστηρίζει ότι έχει σημαντικά αποτελέσματα καθώς το σύνολο σχεδόν των πελατών που είχαν πρόωρη εκσπερμάτιση βελτιώθηκαν μετά τις συνεδρίες.

Ομοίως, το 90% των ασθενών της με προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας έχουν επανακτήσει τη στύση τους χωρίς να στηρίζονται σε φάρμακα, όπως το Viagra.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου