Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Έρχεται το 'δάκρυ' που ανακουφίζει!

Μια σημαντική είδηση, αντιστεκόμενη στα σημεία των καιρών μας, έρχεται να τονώσει το Ελληνικό “επιχειρείν” στο τομέα της Υγείας. Η είδηση αφορά στην κυκλοφορία και διάθεση της Μαστίχας Χίου (Π.Ο.Π) σε μορφή κάψουλας στη φαρμακευτική αγορά, από την Pharma Q Α.Ε..

Η εταιρεία, σε συνεργασία με την Mediterra A.E. και την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, ανέλαβε να προωθήσει και να αναπτύξει την αξιοποίηση του Εθνικού μας Βάλσαμου, προς όφελος της Υγείας όλων των Ελλήνων και όχι μόνο.

Οι μοναδικές ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες της Μαστίχας, γνωστές από αρχαιοτάτων χρόνων, είναι σήμερα επιβεβαιωμένες και κλινικά τεκμηριωμένες από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα. Η συνεισφορά της Μαστίχας στην υγιεινή του γαστρεντερικού συστήματος είναι αξιόλογη, καθώς συμβάλλει στην εκρίζωση του Ελικοβακτηριδίου του Πυλωρού (αιτιολογικός παράγοντας στην δημιουργία ελκών) και προσφέρει ανακούφιση σε περιπτώσεις στομαχικών διαταραχών, όπως δυσπεψία και οπισθοστερνικός καύσος.

H Pharma Q αποτελεί μία από τις πιο δυναμικές παρουσίες στον φαρμακευτικό κλάδο, έχοντας καταξιωθεί στην συνείδηση των λειτουργών Υγείας μέσω των καινοτόμων θεραπευτικών προϊόντων της. Ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2008 από έμπειρα στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς και από τον Ιούλιο του 2010 αποτελεί μέλος του Ομίλου της Iasis Pharma. Πορευόμενη με βαθύτατο αίσθημα ευθύνης προς τον λειτουργό Υγείας και τον ασθενή, και πάντα με γνώμονα τις αξίες και την ηθική, στόχος της Pharma Q είναι η διασφάλιση καλύτερης ζωής, φροντίδας και ίασης, χτίζοντας το αύριο ενός καλύτερου και υγιέστερου κόσμου.

Πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου