Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Επιτέλους, διαγράφονται οι φωτογραφίες στο Facebook

Από το Facebook, ανακοίνωσαν πως διόρθωσαν το πρόβλημα που υπήρχε και επέτρεπε να μένουν ενεργά τα link φωτογραφιών που είχαν διαγραφεί από χρήστες.

Εκπρόσωπος της εταιρείας, δήλωσε σχετικά με τη διόρθωση του προβλήματος, πως έχει οριστεί ένα μέγιστο χρονικό διάστημα 30 ημερών για την οριστική διαγραφή κάθε "ίχνους" από τις φωτογραφίες που σβήνουν οι χρήστες από τους λογαριασμούς τους. Οι διαγραφές των φωτογραφιών, πάντως, γίνονται άμεσα και το χρονικό παράθυρο των 30 ημερών αναφέρεται στα "κασαρισμένα" αρχεία.

Το πρόβλημα είχε επισημανθεί ήδη από το 2009 και τον περασμένο Φεβρουάριο είχε ανακοινωθεί πως στο Facebook εργάζονταν για την επίλυσή του.

Το πρόβλημα που πιθανώς έχετε αντιμετωπίσει και εσείς, ήταν, πως ακόμα κι αν κάποιος διαγράψει μια φωτογραφία από το account του, υπάρχει περίπτωση να παραμείνει προσβάσιμη αν κάποιος χρησιμοποιήσει το direct link. Με άλλα λόγια, η φωτογραφία δε φαίνεται στα άλμπουμ, εμφανίζεται όμως κανονικά αν κάποιος βάλει στον browser το URL που της αποδόθηκε όταν την ανέβασε ο χρήστης.

Πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου