Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Πήγε για ληστεία και κατέληξε... σκλάβος του σεξ

Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι το περιστατικό που συνέβη σε ένα κομμωτήριο στο Meshchovsk της Ρωσίας, όταν ο 28χρονος Viktor Jasinski μπήκε με πρόθεση να ληστέψει το κατάστημα.


Ο ανυποψίαστος διαρρήκτης ήρθε αντιμέτωπος με την ιδιοκτήτρια, Olga Jazac, η οποία δεν είχε σκοπό να το αφήσει να περάσει έτσι. Τα όσα ακολούθησαν, ξεπερνούν κάθε φαντασία!
Για κακή του τύχη, η 32χρονη είναι κάτοχος μαύρης ζώνης στο καράτε, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να αλλάξουν άρδην οι ρόλοι θύτη και θύματος και να βγάλει νοκ-άουτ τον επίδοξο διαρρήκτη με μια και μόνο κλωτσιά.
Αμέσως μετά η Zajac έσυρε τον ημιλιπόθυμο άνδρα στο πίσω δωμάτιο, και τον έδεσε με καλώδιο από πιστολάκι σε ένα καλοριφέρ. Στη συνέχεια τον έγδυσε εντελώς, και για τις επόμενες 3 ημέρες τον χρησιμοποίησε ως σκλάβο του σεξ, ταϊζοντας τον με το ζόρι το γνωστό σε όλους μπλε χαπάκι ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις επαναλαμβανόμενες ορέξεις της!
Ο άτυχος διαρρήκτης τελικά αφέθηκε ελεύθερος, με την γυναίκα να δηλώνει πως «πήρε το μάθημα του», και πήγε αμέσως στην αστυνομία όπου κατήγγειλε το μαρτύριο του.
Τελικά συνελήφθησαν και οι δύο, ενώ παραμένει άγνωστο το αν κατέληξαν στο ίδιο κελί για έναν... δεύτερο γύρο.

Πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου