Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Το πληκτρολόγιο κάτω από τη βρύση!

Το νέο μοντέλο της Logitech πλένεται στο χέρι για άψογη καθαριότητα και αποφυγή των «υγρών» ατυχημάτων

Το πληκτρολόγιο κάτω από τη βρύση!
Το Logitech Washable Keyboard K310 πλένεται κανονικά στον νεροχύτη

Η σωτήρια λύση για τους αδέξιους που αναποδογυρίζουν συχνά τον καφέ στο γραφείο τους ή για όσους ανησυχούν για τη βρωμιά και τα βακτήρια που καραδοκούν κάτω από τα δάχτυλά τους έρχεται από τη Logitech. Το καινούργιο πληκτρολόγιο της γνωστής εταιρείας πλένεται στο χέρι: μπορείτε όχι μόνο να το βάλετε κάτω από τη βρύση αλλά και να το βυθίσετε στο νερό, εξασφαλίζοντας καθαριότητα σε βάθος.
«Ολοι μας έχουμε ζήσει αυτή τη στιγμή αφηρημάδας, που ακολουθείται από πανικό, όταν ένα φλιτζάνι καφέ ή ένα αναψυκτικό χύνεται στο πληκτρολόγιό μας» δήλωσε η Σοφί Λε Γκεν, διευθύντρια του τομέα πληκτρολογίων και ποντικιών της Logitech, παρουσιάζοντας το νέο προϊόν. «Επειδή η ζωή έχει τα ατυχήματά της, όσο προσεκτικός και αν είναι κανείς, η Logitech σχεδίασε το Washable Keyboard K310».
Το Κ310 διαθέτει ειδικό «στεγανό» σχεδιασμό ώστε να μπορείτε να το πλύνετε στον νεροχύτη σαν ένα οποιοδήποτε μη ηλεκτρικό σκεύος. Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι μπορείτε ακόμη και να το βυθίσετε στο νερό, σε βάθος έως και 28 εκατοστών (δεν διευκρινίζεται αν επιτρέπεται το… μούλιασμα). Επίσης, όπως προσθέτει, χάρη στις ειδικά μελετημένες οπές στραγγίσματος που διαθέτει στεγνώνει εύκολα έτσι ώστε να είναι γρήγορα και πάλι έτοιμο προς χρήση.

Πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου