Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

Tον "κατάπιε" τρύπα στο δωμάτιό του

Οι διασώστες στη Φλόριντα σταμάτησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη διάσωση του 36χρονου Τζεφ Μπους, που εξαφανίστηκε μέσα σε μια τρύπα, η οποία κυριολεκτικά κατάπιε το υπνοδωμάτιο του, ενώ κοιμόταν σε ένα σπίτι σε προάστιο της Τάμπα.

Ο 36χρονος θεωρείται νεκρός σύμφωνα με τους αξιωματούχους των αρμόδιων υπηρεσιών της Φλόριντα.

«Τα στοιχεία αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ανασυρθεί. Οποιοσδήποτε τρόπος να τον εντοπίσουμε και να τον ανασύρουμε μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του εργαζομένων», δήλωσε η Τζεσικα Νταμίνγκο, εκπρόσωπος του τοπικού τμήματος της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Πρόσθεσε ότι η τεράστια αυτή τρύπα, η οποία μπορεί να έχει έως και 30 μέτρα διάμετρο και 15 μέτρα βάθος, αλλά δεν είναι εντελώς ορατή από το εξωτερικό του σπιτιού, καθώς καλύφθηκε από ένα στρώμα εδάφους, θα μπορούσε να καταπιεί ολόκληρο το σπίτι.

Ο άτυχος άνδρας κοιμόταν, όταν τα άλλα πέντε μέλη του σπιτιού άκουσαν ένα πολύ δυνατό κρότο και τον Τζεφ να καλεί σε βοήθεια ουρλιάζοντας.
Οι αρχές, οι οποίες εκλήθησαν στον τόπο του δυστυχήματος, βρήκαν όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι εντόπισαν μια τεράστια τρύπα και δεν μπόρεσαν να έρθουν σε επαφή με το θύμα.

Οι αρχές, οι οποίες διευκρίνισαν ότι η τρύπα προκλήθηκε από εδαφολογικά αίτια, απομάκρυναν από τα σπίτια τους περίοικους.

Το σπίτι σύμφωνα με τις υπηρεσίες ασφάλειας θα κατεδαφιστεί.
Πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου