Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Το πρώτο άρωμα που… αδυνατίζει!

Ονομάζεται «Prends–moi» και είναι το πρώτο άρωμα αδυνατίσματος στον κόσμο, που υπόσχεται απώλεια βάρους χωρίς κόπο, ενώ έχει ήδη μια λίστα αμανομής άμα τη εμφανίσει του στα καταστήματα της τέξης των 6.000 ατόμων! Σχεδιασμένο να «ελαφρύνει με ευχαρίστηση», δημιουργήθηκε από την εταιρεία Velds και αναπτύχθηκε στη γαλλική αρωματοποιία Robertet, ενώ η δημιουργία του βασίζεται στην εκτεταμένη έρευνα πάνω στην αρωματοθεραπεία και τη νευρο-κοσμετολογία.

Το πρώτο άρωμα που... αδυνατίζει!

Από δίαιτες… πείνας μέχρι απίθανα gadgets που περιορίζουν την όρεξη, υπάρχουν εκατοντάδες προϊόντα ανά τον κόσμο που ισχυρίζονται ότι μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά όσους επιθυμούν κάποια απώλεια βάρους.  Και τώρα, η τελευταία… βοήθεια στο αδυνάτισμα έρχεται με τη μορφή ενός μουκαλιού! Το άρωμα περιέχει συστατικά τα οποία ελευθερώνουν τις Β-ενδορφίνες που υπάρχουν στο δέρμα, οι οποίες στέλνουν στη συνέχεια ένα «μήνυμα ευχαρίστησης» στον εγκέφαλο, προκαλώντας αίσθηση κορεσμού και μειώνοντας την ανάγκη… υπερφαγίας.

Το πρώτο "αδυνατιστικό" άρωμα στον κόσμο!

«Το 75% των γυναικών -ηλικίας 18-70 ετών- που δοκίμασαν το άρωμα αισθάνθηκαν ότι περιορίζεται η ανάγκη τους για σνακ, ενώ το 73% ένιωσε ένα αίσθημα κορεσμού», λέει ουπεύθυνος της εταιρείας για το Prends–moi. Όσο για τη μυρωδιά; Νότες περγαμόντου, μανταρινιού και γκρέιπφρουτ προσφέρουν καλοκαιρινή διάθεση όλο το χρόνο, ενώ η χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλη δημιουργεί ένα ελαφρώς μεθυστικό αρωματικό αποτέλεσμα σε ολόκληρο το σώμα που διαρκεί αρκετά. Η τιμή του; Μόλις 29,99 λίρες το μπουκάλι.

Το πρώτο "αδυνατιστικό" άρωμα στον κόσμο!

Πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου