Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Οι 11 πιο… «Sexy» Παραλίες του Κόσμου

sexy-girl-swimming-wallpapers 

Το… οφθαλμόλουτρο είναι ένα πανάρχαιο «σπορ» που οι θεματοφύλακές του (ολόκληρο το αντρικό φύλο, δηλαδή) φροντίζουν να το εξελίσσουν και να το κάνουν όλο και πιο εκλεπτυσμένο, με μια ευλάβεια που θα ζήλευαν ακόμη και τα πιο θρησκόληπτα άτομα…! Το καλύτερο μέρος λοιπόν που θα μπορούσαμε να εξασκήσουμε αυτήν την ιερή τέχνη, είναι οι παραλίες. Εκεί όπου τα δώρα της φύσης… απεκδύονται από κάθε περιττό ρούχο, και περιμένουν να προσελκύσουν τα βλέμματα θαυμασμού μας…!
Στην ταπεινή προσπάθειά μας να γίνουμε κι εμείς κοινωνοί αυτής της παράδοσης, σας παρουσιάζουμε τις 11 παραλίες ανά την υφήλιο όπου όλοι μας μπορούμε να… προπονηθούμε ανενόχλητοι!


1.  Αιώνιο Καρναβάλι…! – Copacabana Beach, (Ρίο Ντε Τζανέιρο)
copacabana20beach 
Η ζωή στην Copacabana είναι σα να γιορτάζεται το Καρναβάλι όλο το χρόνο…! Η παραλία είναι γεμάτη όλη την ημέρα με ανθρώπους που απολαμβάνουν μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων: Από το να ξαπλώνουν και να ρουφούν τον ήλιο, μέχρι το να γυμνάζονται πολύ σκληρά, χύνοντας λίτρα ιδρώτα για να χτίσουν Βραζιλιάνικο κορμί. Θα συναντήσετε… «γλύπτες», οι οποίοι δημιουργούν απίστευτα… τοπία πάνω στην άμμο, και ασφαλώς  θα φάτε σε εστιατόρια και μπαρ πιάτα αυθεντικής Βραζιλιάνικης κουζίνας. Οι όμορφες Βραζιλιάνες αποκαλύπτουν τα σχεδόν τέλεια κορμιά τους μέσα από τα μικροσκοπικά μπικίνι τους… χάρμα οφθαλμών δηλαδή!


2. «Το όνομα τα λέει όλα!» – Paradise Beach, (Μύκονος)
Τί να πούμε εμείς για το “Paradise Beach” της Μυκόνου; Σκέτος παράδεισος, ακόμη και το όνομα το λέει! Περπατάμε στην πεντακάθαρη και καταγάλανη ακροθαλασσιά, διαλέγουμε μπαρ και αρχίζουμε την… περισκόπηση! Παρατηρούμε βεβαίως ότι το 80% του κόσμου είναι είτε topless είτε ολόγυμνοι, κι έτσι, μάλλον ξεχωρίζουμε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα φορώντας τα ρούχα μας…!
Κάτι πιο… special? Το “Paradise Beach”, βεβαίως τραβά κόσμο λόγω της ιδιαίτερης ατμόσφαιράς του. Όταν εκατοντάδες όμορφοι άνθρωποι μαζεύονται σε ένα μέρος με μόνο σκοπό τη διασκέδαση, απλώνεται μπροστά μας ένα… οργιώδες πάρτυ, και το “Paradise Beach” είναι σίγουρα ένας τεράστιος χώρος για πάρτυ…!


3. «Αμαρτωλά… Ευρωπαϊκή!» – Playa den Bossa, (Ίμπιζα, Ισπανία)
Η “Playa Den Bossa” (που εκτείνεται για 2,5 χιλιόμετρα) είναι το… μακρύτερο «μονοπάτι» άμμου της Ίμπιζα και το τέλειο μέρος για να πάρετε μία ανάσα από τη νυχτερινή ζωή της ευρύτερης περιοχής, που είναι πλούσια σε οκτάνιο. Με το… διαβόητα ηδονιστικό lifestyle των κατοίκων, δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι το θέαμα στις παραλίες είναι εξίσου ευχάριστο…! Με ορδές νεαρών κοριτσιών να συρρέουν εκεί προς αναζήτησιν… ευχαρίστησης, οι πιθανότητες… «καμακιού» είναι εξαιρετικά υψηλές…!
Κάτι πιο… special? Υπάρχουν γύρω στα 50 μπαρ στη σειρά επάνω στην “Playa Den Bossa”, που προσφέρουν… αμαρτωλά κοκτέιλς και house μουσική. Το… διαβόητο “Bora – Bora” είναι το πιο δημοφιλές, με παγκοσμίως ξακουστούς DJ’s να τραγουδούν δυνατά (και… φάλτσα!) house μουσική όλη την ημέρα.


4. Το… στέκι των πλούσιων γυμνιστών…! – Plage de Tahiti,(Σεν Τροπέ, Γαλλία)
Αυτή η παραλία γυμνιστών είναι το αγαπημένο στέκι των υπερβολικά πλούσιων, που αρέσκονται να κάνουν ηλιοθεραπεία με τα μονοκίνι τους ή ακόμη και με την… Αδαμιαία τους περιβολή…! Η “Plage de Tahiti” είναι μια στενή λωρίδα πολυτελούς χρυσής άμμου και βασιλικών γιωτ αραγμένων στη σειρά, όπου πάνω τους, εκθαμβωτικά καυτές κοπέλες αναδεικνύουν τον γυμνισμό σε ένα άλλο επίπεδο.
Κάτι πιο… special? Η “Plage de Tahiti” είναι… διαβόητη για την πάγια τακτική περί… «προαιρετικής ένδυσης»  κι αν σας αρέσουν οι  καταδύσεις με αναπνευστήρα, σίγουρα θα επιστρέψετε κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι…!


5. South Beach, (Μαϊάμι, Φλόριντα)
south-beach-residences-north 
 Η «Νότια Παραλία» της Φλόριντα είναι… ένας παράδεισος φτιαγμένος από ανθρώπινο χέρι, και μπορεί να πάρει τα εύσημα για την ανακάλυψη της περίεργης σχέσης ανάμεσα στα string slips και τα rollerblades. Επισκεφθείτε την και θα έχετε την εμπειρία από πρώτο χέρι ενός… ραφιναρισμένου μείγματος πολιτισμών, καθώς άνθρωποι με διάφορα ethnic υπόβαθρα συρρέουν εκεί. Βασιστείτε στους πάντα φιλικούς ντόπιους που θα σας κάνουν να νιώσετε ευπρόσδεκτοι, και μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε τα έξοχα μπαρ και εστιατόρια που απλώνονται κατά μήκος της ακτής και είναι ιδανικά για να… δείτε κόσμο…!
Κάτι πιο… special? Η ψιλή άμμος, τα μπικίνι που κοσμούν σχεδόν τέλεια κορμιά, οι ναυαγοσώστες και τα κύματα σίγουρα θα σας φέρουν στο μυαλό παλιές, καλές, νοσταλγικές … «Baywatch» αναμνήσεις.

6. Το μεγαλείο των Μάγια…! – Playa Del Carmen, (Γιουκατάν, Μεξικό)
Επιτέλους, μια παραλία που δεν έχει κατακλυστεί από θεόρατα ξενοδοχεία τα οποία καταστρέφουν την υπέροχη θέα του ωκεανού. Η “Playa Del Carmen” μπορεί να… καυχιέται για τις ήρεμες γωνιές της σε όλη τη Maya Riviera. Πεντακάθαρα νερά και υπέροχοι ύφαλοι στήνουν ένα εκπληκτικό σκηνικό για καμιά … καταδυσούλα με αναπνευστήρα κι όσον αφορά την ηλιοθεραπεία, μερικοί ταξιδιωτικοί οδηγοί αναφέρουν ότι «η ένδυση είναι προαιρετική» ενώ στην πραγματικότητα ο γυμνισμός απαγορεύεται στο Μεξικό. Αρκετοί τουρίστες όμως δεν έχουν πρόβλημα να παραβούν έστω και λίγο το νόμο, και κανείς δεν παραπονιέται…!
Κάτι πιο… special? Μια εκδρομή στο Cozumel, όπου μπορείτε να κολυμπήσετε παρέα με δελφίνια…!


7. Ο Παράδεισος των θαλάσσιων σπορ…! – Ka’ anapali Beach, (Μάουι, Χαβάη)
hawaii_kaanapali_beach_lahaina_maui 
Η παραλία Ka’anapali θεωρείτο πάντα μία από τις τρεις καλύτερες παραλίες της Χαβάης. Αυτό όμως που την βάζει στη λίστα μας, είναι η πληθώρα των πραγμάτων που προσφέρει. Γύρος της περιοχής με βάρκες, ψάρεμα, καγιάκ, ιστιοπλοΐα, κολύμπι, ηλιοθεραπεία… ό,τι κι αν βάλετε στο μυαλό σας, θα βρείτε ανθρώπους να το… απολαμβάνουν! Περιττό να αναφέρουμε βέβαια το πλήθος των γυναικών που σας κοιτούν και σας πλησιάζουν σε απόσταση… αναπνοής!
Κάτι πιο… special? Η Χαβάη φημίζεται για τις ιδανικές τοποθεσίες που παρέχει για καταδύσεις με αναπνευστήρα και scuba diving. Μέσα στα πεντακάθαρα νερά, οι δύτες περιγράφουν την εμπειρία ως… «αιώρηση»(!)


8. Η υπέρτατη Ασιατική εμπειρία…! – Kuta Beach, (Μπαλί, Ινδονησία).
Σε μια προσπάθεια ανανέωσης της περιοχής μετά τις βομβιστικές επιθέσεις πριν από κάποια χρόνια, τα Μπαλινέζικα ξενοδοχεία προσφέρουν πολυτέλεια σε όλο της το μεγαλείο, και χαμηλές τιμές . Την ημέρα, η Kuta είναι το ιδανικό μέρος για μια ωραία surfing εμπειρία, και η νύχτα γύρω από την παραλία «υφαίνει» το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένοι οι μύθοι…! Οι μύθοι που ακούνε οι ηλικιωμένοι και… τους  τρέχουν τα σάλια!
Κάτι πιο…special? Καθώς ο ήλιος δύει, εξερευνήστε ό,τι έχουν να σας προσφέρουν οι Ινδονησιακές νύχτες στην περιοχή του “Sari Club”. Το “Paddy’s Bar” θεωρείται το Νο1 σημείο συνάντησης στην Kuta, όπου μπορείτε να πάρετε τη… δόση σας από τη διάσημη Ινδονησιακή… τριάδα: πληθώρα κοριτσιών “farang”, κόσμο «ό,τι να ‘ ναι» από την Αυστραλία, και φιλικοί Ινδονήσιοι που κινούνται ως ελεύθεροι επαγγελματίες.

9. Για… αληθινούς άντρες! – Manly Beach, (Σύδνεϋ, Αυστραλία)
Manly_Beach 
 Η παραλία αυτή είναι… «όνομα και πράγμα»! Το «άντρο των αντρών»! Με κύματα ιδανικά για surfing, και αισθησιακές γυναίκες, λάτρεις του αθλήματος,  να κάνουν ηλιοθεραπεία με τη λευκή άμμο να κυλά πάνω τους. Καλό θα ήταν λοιπόν να εμφανιστείτε εκεί με μια σανίδα του surf ακόμα κι αν δεν έχετε ιδέα γι’ αυτό, γιατί εδώ είστε στο τελευταίο μέρος στον κόσμο που θα θέλατε να φανείτε… «λαπάδες»…!
Κάτι πιο… special? Αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε ένα δίωρο μάθημα surfing που κοστίζει γύρω στα 55 δολάρια Αυστραλίας (34 ευρώ) για να μάθετε τα βασικά. Δεν είναι δύσκολο. Κι αν σας βοηθάει, φέρτε στο μυαλό σας την Κάμερον Ντίαζ στους «Άγγελους του Τσάρλι».

10. Ρομαντικό Καταφύγιο – Matira Beach, (Μπόρα – Μπόρα, Γαλλική Πολυνησία).
Matira-Beach 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που τα Μπόρα – Μπόρα έχουν περάσει στη συνείδηση του κόσμου ως τα πιο ρομαντικά νησιά, και η παραλία Matira είναι ένας από αυτούς. Η παραλία αυτή είναι μία από τις πιο απομονωμένες, και είναι και το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε, και –γιατί όχι;- να τεμπελιάσετε…! Κι επειδή έχει καταχωρηθεί και σαν παραλία γυμνιστών, ε… στην τελική όλο και κάτι καλύτερο θα βρείτε να κάνετε εκτός από το να τεμπελιάσετε…!
Κάτι πιο…special? Στη χαλαρή ατμόσφαιρα, και κάτω από το φως των κεριών, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρείτε κάτι το ιδιαίτερο. Να βρείτε το ιδανικό σας ταίρι, για παράδειγμα.

11. Άρωμα… Ινδίας  – Colva Beach, (Γκόα, Ινδία).
Στην παραλία αυτή θα πάρετε μια γεύση της εθνικής Ινδικής κληρονομιάς. Μιας κληρονομιάς που έχει αναθρέψει «βασίλισσες  ομορφιάς» και σταρλέτες του Bollywood . Κοπέλες που κυριαρχούν στις φαντασιώσεις όλων των αντρών, όλου του πλανήτη. Κι αν όχι «όλου του πλανήτη», τουλάχιστον ενός σεβαστού μέρους του…! Η “Colva Beach” είναι μία από τις πολλές παραλίες που αγκαλιάζουν τις ακτές της Goa. Καθήστε σε κάποιο από τα πολλά καλυβάκια που βρίσκονται κατά μήκος της παραλίας, και απολαύστε την πεντανόστιμη Ινδική κουζίνα, και ιδιαίτερα την κουζίνα της Goa. Σίγουρα, η παραλία αυτή κερδίζει σε πολλά περισσότερα σημεία τις δημοφιλέστερες και πιο κοσμικές παραλίες Anjuna και Calangute, λόγω της ηρεμίας που προσφέρει. Και το ωραίο είναι ότι αυτήν ακριβώς την ηρεμία αναζητούν όλα τα… καυτά κορμιά. Έτσι, όσοι ψάχνουν καλή παρέα, θα την βρουν…!
Κάτι πιο… special? Κατά την παραμονή σας στην Ινδία, η επίσκεψή σας στην συγκεκριμένη παραλία δε θα σας… γονατίσει οικονομικά, κι επιπλέον θα χορτάσει το μάτι σας πανέμορφες κοπέλες απ’ όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της τουριστικής σαιζόν…!
Κάθε μια από αυτές τις παραλίες διατηρεί τον προσωπικό της χαρακτήρα. Ταυτόχρονα όμως, μας προσφέρουν δώρα της φύσης με τα οποία μπορούμε να χορτάσουμε τη ματιά μας…! Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι το πανάρχαιο «σπορ» του… οφθαλμόλουτρου για το οποίο μιλούσαμε στην αρχή του κειμένου, θα επιζήσει όσο υπάρχουν αυτοί οι δεσμοί ανάμεσα σε αυτά τα δύο στοιχεία της φύσης…!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου