Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ενεση στον γυναικείο κόλπο υπόσχεται πολλαπλούς οργασμούς

Σε μόδα έχει μετατραπεί στις ΗΠΑ μια μικροεπέμβαση που υπόσχεται στις γυναίκες πολλαπλούς οργασμούς. Ωστόσο, ορισμένοι γιατροί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και προειδοποιούν: Προσοχή! Μπορεί να έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.


Ολο και περισσότερες γυναίκες επισκέπτονται το ιατρείο του Δρ. Ντέιβιντ Μάτλοκ στο Μπέβερλι Χιλς, ενός γυναικολόγου με ειδίκευση στην αισθητική χειρουργική, με στόχο να αυξήσουν την ερωτική τους απόλαυση.


Σύμφωνα με τη Daily Mail ο Μάτλοκ έχει αναπτύξει μια ένεση από υαλουρανικό οξύ, την οποία εγχέει στο σημείο G, με αποτέλεσμα τη διόγκωση της συγκεκριμένης περιοχής γεγονός που, όπως λέει ο ίδιος, επιτρέπει την επίτευξη πολλαπλών οργασμών.
Οπως επισημαίνει, για να είναι αποτελεσματικό και να έχει διαρκή αποτελέσματα η ένεση αυτή πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε έξι μήνες περίπου.
Η μέθοδος αυτή πρωτοεισήχθη από την γιατρό Λούσι Γκλάνσι πριν από τρία χρόνια. Σε αυτό το διάστημα περισσότερες από 150 γυναίκες έχουν περάσει το κατώφλι του ιατρείου της και αντί 500 δολαρίων έχουν υποβληθεί σε αυτή τη μικροεπέμβαση με σκοπό να αυξήσουν την ερωτική τους απόλαυση.
Από την άλλη πλευρά ορισμένοι επιστήμονες αντιμετωπίζουν με επιφυλάξεις τη μέθοδο αυτή και εφιστούν την προσοχή των γυναικών λέγοντας πως οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν από την έγχυση υαλουρανικού οξέως σε ένα τόσο ευαίσθητο σημείο του γυναικείου σώματος είναι πολλοί.
Μάλιστα τονίζουν ότι μακροπρόθεσμα η πρακτική αυτή μπορεί να τους επιφέρει τα ακριβώς αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου