Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Η μισθολογική διαφορά αντρων-γυναικών φέρνει... βιάγκρα

Αρκετοί άντρες δεν αντέχουν την ιδέα η σύζυγός τους να βγάζει περισσότερα χρήματα από εκείνους και η δυσαρέσκειά τους αυτή αντικατοπτρίζεται και στη σεξουαλική τους απόδοση.

Σύμφωνα με μια έρευνα μάλιστα αυτοί οι άντρες έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάρουν βιάγκρα ή παρόμοιες ουσίες που «εκτοξεύουν» τη λίμπιντο, συγκριτικά με εκείνους που παραμένουν οι κύριοι «χρηματοδότες» της οικογένειάς τους!

Οι ερευνητές δεν έχουν καταλήξει ακόμη για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό, όμως εκτιμούν ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η περηφάνια τους, προσθέτοντας ότι ενδέχεται να νιώθουν και θυμό και σύγχυση.

Δανοί και αμερικανοί ερευνητές μελέτησαν 200.000 παντρεμένα ζευγάρια και διαπίστωσαν ότι το βιάγκρα και άλλες ουσίες για την ανικανότητα ή τη στυτική δυσλειτουργία ήταν νούμερο ένα επιλογή στα νοικοκυριά όπου η σύζυγος κέρδιζε περισσότερα χρήματα, ακόμη κι αν η διαφορά με το μισθό του άντρα ήταν πολύ μικρή.

«Ακόμη και πολύ μικρές διαφορές στο μισθό σχετίζονται με τη χρήση φαρμακευτικών ουσιών για τη στυτική δυσλειτουργία» ανέφεραν οι ειδικοί, η έρευνα των οποίων δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο Personality and Social Psychology Bulletin.

Ωστόσο η κατάσταση ήταν διαφορετική, αν η γυναίκα ήταν εκείνη που κέρδιζε περισσότερα από την αρχή της σχέσης, με τους άντρες να μην καταφεύγουν σε ουσίες για να βελτιώσουν την απόδοσή τους στο κρεβάτι.

Πηγη

1 σχόλια:

ναι, κλάψτε!
μάλλον πρέπει να πάνε όλοι αυτοί οι κύριοι για ομαδική θεραπεία.
αυτά τα κλισέ μας φάγαν.

Δημοσίευση σχολίου