Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Το στυλό που αναγνωρίζει ορθογραφικά λάθη

Ένα στυλό που ξέρει από ορθογραφία παρουσίασε η εταιρεία Lernstift.
Το έξυπνο στυλό μπορεί να βοηθήσει όσους γράφουν ακόμα με το χέρι, να γράψουν χωρίς να κάνουν λάθη στην ορθογραφία των λέξεων.
Το Lernstift pen εντοπίζει τόσο τα ορθογραφικά όσο και τα γραμματικά λάθη και ειδοποιεί το χρήστη του προκειμένου να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθώσεις.


Το στυλό γράφει σε χαρτί όπως όλα τα παραδοσιακά στυλό με τη διαφορά ότι γνωρίζει με ακρίβεια πότε μια λέξη έχει γραφτεί λάθος.
Οι ειδικοί αισθητήρες καταλαβαίνουν τις κινήσεις που κάνει ο χρήστης πάνω στο χαρτί κι έτσι μπορούν να εντοπίσουν τις λέξεις που έχει γράψει.
Το έξυπνο στυλό υποστηρίζει δύο διαφορετικές γλώσσες, τα Αγγλικά και τα Γερμανικά και δεν αναγνωρίζει μόνο ανορθόγραφες λέξεις.
Όταν τοποθετηθεί στη λειτουργία “καλλιγραφίας” το στυλό ειδοποιεί με δόνηση το χρήστη όταν αυτός έχει γράψει μια λέξη με τέτοιο τρόπο που δεν είναι εύκολο να διαβαστεί.
Στην λειτουργία ορθογραφίας το στυλό δονείται όταν καταλάβει ότι μια λέξη έχει λάθος ορθογραφία ή υπάρχει κάποιο γραμματικό λάθος σε μια πρόταση.
Η εταιρεία μαζεύει τα ανάλογα κεφάλαια για να μπορέσει να κυκλοφορήσει το στυλό στην αγορά.
Στόχος της εταιρείας είναι να εξασφαλίσει τουλάχιστον 200.000 δολάρια προκειμένου να προχωρήσει στην ανάπτυξη της συγκεκριμένης τεχνολογίας.

Πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου