Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Διαγωνισμός για τα 2 χρόνια του Obelix's blog!!!

Γεια χαρά!!!
Στις 28 Δεκεμβρίου, το blogακι κλείνει 2 χρόνια!!!!


Γι αυτό το λόγο και για να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή και την παρέα σας, θα κάνω ένα διαγωνισμό με κάποια δωράκια για εσάς.
Λοιπόν ο τρόπος συμμετοχής σας θα είναι εύκολος και οι όροι απλοί. Στέλνετε ένα email στο andreas.tri@gmail.com με το όνομα σας, το email (ή ακόμα και το τηλέφωνο επικοινωνίας σας προαιρετικά) και μια πρόταση για το blog. Αυτό μπορεί να είναι από κάποιο άρθρο που διαβάσατε πρόσφατα και σας άρεσε ή οποιαδήποτε άλλη πρόταση / σχόλιο. Δηλαδή το email θα έχει την μορφή

Όνομα:……...

Email:………...

Πρόταση/ Σχόλιο:……...

Δώρα:
Τα δωράκια θα είναι 2.
Το πρώτο θα είναι ίσως το καλύτερο βιβλίο που έχω διαβάσει και αυτό είναι το Ubik του Φϊλιπ Ντικ


και το άλλο θα είναι ένα usb 8gb



 Οροι-Σχόλια:
1.Να σημειώσω ότι προφανώς δεν θα υπάρχει καμία περίπτωση διαρροή των προσωπικών σας στοιχείων. Ούτε διαφημιστικοί λόγοι υπάρχουν ούτε τίποτα τέτοιο.
Σε περίπτωση που φοβάται κάποιος, ξέρει πως μπορεί να με βρει, να με κράξει εύκολα :P
2.Να ενημερώσω μόνο ότι όσα περισσότερα email στείλει κάποιος με διαφορετικές προτάσεις, τόσες περισσότερες συμμετοχές (με όριο τις 5 συμμετοχες).
3.Θα ανεβάζω το άρθρο κάθε μέρα μέχρι την ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού (28 Δεκεμβρίου) για να το δουν όλοι όσοι παρακολουθούν το blog.
4. Σε όσους αρέσει το blog και θέλει να  το προτείνει σε φίλους του, με ενημερώνει για του δώσω την δυνατότητα να το προτείνει σε φίλους του μέσα από το fan page του facebook. Mε αυτό τον τρόπο θα πάρει 5 επιπλέον συμμετοχές
5. Θα προσπαθήσω να γίνει η κλήρωση όσο πιο αντικειμενικά μπορώ. Θα προσπαθήσω να βρω κάποιο utility στο Ίντερνετ για τους πιο δύσπιστους.
6,Ακομα και αν δεν βρω, θα προσπαθήσω σε όσους πάρουν μέρος να υπάρχει κάποιο μίνι δωράκι
7. Θα ανεβάζω το άρθρο κάθε μέρα μέχρι την ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού (28 Δεκεμβρίου) για να το δουν όλοι όσοι παρακολουθούν το blog.
8. Όποιος έχει κάποιο πρόβλημα  με τους όρους ή εμ τον τρόπο διεξαγωγής, στελνει email ή γράφει σχόλιο εδω.

Καλή επιτυχία σε όλους!!

1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου