Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Το θορυβοποιό "πνεύμα" και ο... δονητής!

Μία γυναίκα στο Βερολίνο τηλεφώνησε έντρομη στην αστυνομία ζητώντας βοήθεια! "Κάτι συμβαίνει μέσα στο υπνοδωμάτιό μου! Ελάτε γρήγορα σας παρακαλώ!", είπε και μάλιστα πλησίασε τη συσκευή του τηλεφώνου κοντά στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας για να ακούσει ο υπεύθυνος του τηλεφωνικού κέντρου τους περίεργους θορύβους!

Πράγματι η φασαρία που ακουγόταν στο δωμάτιο ήταν δύσκολο να περιγραφεί. Κάτι μεταξύ σεισμού που κουνούσε τα ξύλινα ράφια της ντουλάπας και πριονιού που έκοβε τα πάντα στο πέρασμά του! Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν, βρήκαν τη γυναίκα αναστατωμένη να τους περιμένει στο πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι.

"Πήραμε την άδειά της και μπήκαμε μέσα στο χώρο από τον οποίο έρχονταν οι παράξενοι ήχοι! Δεν υπήρχε κανείς! Διαπιστώσαμε ότι η πηγή του θορύβου βρισκότανε μέσα στη ντουλάπα. Ανοίξαμε το πρώτο συρτάρι και κάτω από τα διπλωμένα ρούχα εντοπίσαμε ένα δονητή σε λειτουργία! Αυτός έκανε όλη τη φασαρία! Προφανώς η κυρία πήρε κάποιο ρούχο και άθελά της ενεργοποίησε τη συσκευή", δήλωσε ο ένας από τους αστυνομικούς!

"Ευχηθήκαμε στην γυναίκα καλό απόγευμα και την αφήσαμε κατακόκκινη από ντροπή", συμπλήρωσε!! Εκείνη έκλεισε βιαστικά την πόρτα και μάλλον ευχήθηκε να ανοίξει η γη να την καταπιεί!!

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου