Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Μεθυσμένος “καβαλάρης” κροκόδειλου καταλήγει στο νοσοκομείο

Ειλικρινά.. ας υποθέσουμε ότι, για οποιονδήποτε λόγο, βλέπουμε μπροστά μας έναν κροκόδειλο. Τι είναι πιο πιθανό να σκεφτούμε; Ότι είναι μία πολύ καλή στιγμή για να αλλάξουμε κατεύθυνση ή μία καλή ευκαιρία, να κάνουμε αυτό που κάποια στιγμή -μάλλον όχι, αλλά ας υποθέσουμε πως- σκεφτήκαμε, δηλαδή να τον καβαλήσουμε; Προφανώς η πλειοψηφία θα επέλεγε την πρώτη εκδοχή..

Για όσους ωστόσο διάλεγαν τη δεύτερη, καλό είναι να δουν την περίπτωση ενός μεθυσμένου Αυστραλού, που έχοντας πιει λίγο παραπάνω, αποπειράθηκε να “ιππεύσει” έναν κροκόδειλο, καταλήγοντας -προφανώς- στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη στο πάρκο Broome Crocodile Park στη Δυτική Αυστραλία, όπου ο μεθυσμένος φιλόδοξος “καβαλάρης” μπήκε παράνομα και σκαρφάλωσε στην πλάτη ενός κροκόδειλου, μήκους περίπου 5 μέτρων, που ακούει στο όνομα Fatso .

Ο Fatso, που δεν έμεινε ευχαριστημένος από το ακροβατικό του, αντέδρασε, αρπάζοντάς τον από το δεξί πόδι, με αποτέλεσμα να του καταφέρει πολλές πληγές.

Παραδόξως ωστόσο, τον άφησε πολύ γρήγορα και ο 36χρονος, παρότι τραυματίστηκε, κατάφερε να σκαρφαλώσει και να βγει από το χώρο, αναζητώντας ιατρική βοήθεια.

Σύμφωνα με την Telegraph, ο 36χρονος, τουρίστας στην περιοχή, λίγη ώρα πριν είχε επισκεφτεί bar, από όπου τον έδιωξαν, επειδή είχε πιει πολύ.

Παρένθεση.. ο Fatso μοιράζεται το “τσαρδί” του με άλλους δύο κροκόδειλους.

Παρένθεση νούμερο δύο.. οι κροκόδειλοι του αλμυρού νερού, είδος στο οποίο ανήκει και ο Fatso, είναι τα μεγαλύτερα ερπετά του κόσμου και είναι εξαιρετικά δύσκολο, αν πιάσουν θήραμα, να το αφήσουν.

“Γι' αυτό είναι εξαιρετικά τυχερός, που τον άφησε να φύγει”, δήλωσε ο αστυφύλακας Roger Haynes, από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, υπογραμμίζοντας πως εις βάρος του 36χρονου, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε, θα απαγγελθεί η κατηγορία της καταπάτησης ξένης περιουσίας.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου