Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Lockitron, ξεκλείδωσε την πόρτα του σπιτιού σου με το smartphone σου


Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε τις πόρτες του σπιτιού σας χωρίς κλειδιά ή να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που κάποιος φίλος σάς χτυπά την πόρτα;
Τώρα τα παραπάνω έρχεται να κάνει πραγματικότητα το πρωτοποριακό σύστημα κλειδώματος/ξεκλειδώματος Lockitron, μια συσκεύη που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε σχεδόν υπάρχουσα κλειδαριά πόρτας και επιτρέπει στο χρήστη να ξεκλειδώνει την πόρτα του μέσω ειδικής εφαρμογής στο smartphone του (iPhone και Android).

Η όλη διαδικασία γίνεται ακόμη πιο εύκολη για τους χρήστες iPhone 4S/5 αφού η έξυπνη κλειδαριά ανιχνεύει ότι ο χρήστης βρίσκεται έξω από την πόρτα (Bluetooth 4.0) και την ανοίγει αυτομάτως, λειτουργία που μελλοντικά αναμένεται να καταστεί συμβατή και με την τεχνολογία NFC. Όσο για το ζήτημα της ασφάλειας, σε περίπτωση που το κινητό σας κλαπεί ή το ξεχάσετε κάπου μπορείτε να αλλάξετε πολύ εύκολα τους κωδικούς από το λογαριασμό που έχετε δημιουργήσει.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προπαραγγείλουν το Lockitron από εδώ στην τιμή των $149 έχοντας όμως υπόψιν τους ότι τη συσκευή θα έχουν στα χέρια τους το Μάρτιο του 2013. Δείτε την έξυπνη κλειδαριά σε δράση στο video που ακολουθεί:




Πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου