Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Τέλος στις ουρές αναμονής: Το Q-txt έρχεται να σας λύσει τα χέρια

Οι ατελείωτες ουρές σε τράπεζες και εφορίες αποτελούν καθημερινό εφιάλτη για τον περισσότερο κόσμο, ωστόσο το τέλος της ταλαιπωρίας υπόσχεται η εταιρεία Lo-Q με την πρωτότυπη εφαρμογή της Q-txt η οποία περιμένει στην ουρά αντί για σας.


Με το Q-txt μπορείτε να «κλείσετε» μία θέση στην ουρά για την αναμονή σας σε μία υπηρεσία, στέλνοντας μήνυμα από το κινητό σας και το smartphone θα περιμένει για σας όσο εσείς κάνετε άλλα πράγματα.

Προς το παρόν η εφαρμογή βρίσκεται σε πιλοτικό στάδιο και χρησιμοποιείται στο θεματικό πάρκο του Μπλάκπουλ, στο Λάνκασαϊρ της Αγγλίας, επιτρέποντας στους επισκέπτες να μην περιμένουν στην ουρά αναμονής για τις διάφορες δραστηριότητες.

«Θα μπορούσατε θεωρητικά, να αποφύγετε να σταθείτε στην ουρά ενός θεματικού πάρκου. Δεν χρειάζεται να σταθείτε σε μία "κανονική" ουρά, εάν όλοι μπορούν να κλείσουν θέση μέσω του κινητού τους», εξηγεί ο διευθύνων σύμβουλος της Lo-Q Τομ Μπέρνετ.

Η εφαρμογή ίσως να αργήσει να είναι διαθέσιμη για το ευρύ κοινό, ωστόσο η μέρα που θα απαλλαγεί ο κόσμος από τις ατελείωτες ουρές βρίσκεται μάλλον κοντά.

Πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου