Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Παράξενοι θάνατοι που οφείλονται στο σεξ

Στην συνάντηση με τον θάνατο δεν κλείνεις ραντεβού. Μπορεί να έρθει οποιαδήποτε στιγμή, ακόμη και αν αυτή η στιγμή περιλαμβάνει έντονη σαρκική απόλαυση.
Διαβάστε στην συνέχεια πως το σεξ μπορεί να ευθύνεται για μερικούς από τους πιο παράξενους θανάτους στην ιστορία..

Robert Giles

Παράξενοι θάνατοι που οφείλονται στο σεξ

Ο Αμερικανός τουρίστας Robert Giles πέθανε σε ένα δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στις Φιλιππίνες το 2001, την ώρα που φωτογράφιζε μια 21χρονη. Ο 53χρονος αφού ζήτησε από την νεαρή Φιλιππινέζα να βγάλει τα ρούχα της ξεκίνησε την φωτογράφιση εκστασιασμένος.
Ο ενθουσιασμός του ήταν τόσο μεγάλος που η καρδιά του δεν άντεξε και υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Sandra Orellana

Παράξενοι θάνατοι που οφείλονται στο σεξ

Η Sandra Orellana πέθανε όταν έπεσε από μπαλκόνι που βρίσκονταν στον όγδοο όροφο ενός ξενοδοχείου. Η Orellana είχε βγει στο μπαλκόνι με το αφεντικό της Robert Salazer για να κάνουν σεξ.
Σύμφωνα με τον Salazer, είχαν μόλις αλλάξει θέσεις, όταν εκείνη έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό.

Mario Bugeanu και η φίλη του

Παράξενοι θάνατοι που οφείλονται στο σεξ

Το 1999, ο αστέρας του Ρουμανικού ποδοσφαίρου Mario Bugeanu και η φίλη του προσπαθώντας να βρουν εναλλακτικά μέρη για να ζήσουν τον έρωτα τους κατέληξαν στο γκαράζ του σπιτιού τους. Μπήκαν στο αυτοκίνητο του Bugeanu και ξεκίνησαν τις ερωτικές περιπτύξεις.
Δυστυχώς για τους δυο νέους πάνω στην έξαψη ξέχασαν να σβήσουν τον κινητήρα του αυτοκινήτου και έχασαν την ζωή τους όταν εισέπνευσαν μεγάλη ποσότητα μονοξειδίου του άνθρακα.

Kirsten Taylor

Παράξενοι θάνατοι που οφείλονται στο σεξ

Ένα ζευγάρι από την Πενσιλβανία, ο Toby και η Kirsten Taylor χρησιμοποιούσαν τακτικά την ηλεκτρική ενέργεια ως μέρος των σεξουαλικών τους παιχνιδιών. Αλλά όλα πήγαν πήγαν στραβά τον Ιανουάριο του 2008, όταν ο Taylor πέθανε από  ηλεκτροπληξία.
Δυστυχώς για αυτόν η  σύζυγός του δεν υπολόγισε σωστά την ώρα και την ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος με την οποία τον «χτύπησε» ακουμπώντας πάνω του το γυμνό καλώδιο τροφοδοσίας του σεσουάρ της.

Sachi Hidaka και Tomio Hidaka

Παράξενοι θάνατοι που οφείλονται στο σεξ

Ένα ζευγάρι 34χρονων από την Ιαπωνία περίμεναν περισσότερο από δώδεκα χρόνια την νύχτα του γάμου τους για να ολοκληρώσουν την σχέση τους.
Τελικά η συγκίνηση ήταν μεγαλύτερη από αυτή που περίμεναν. Ο Sachi Hidaka και η σύζυγός του Tomio, πέθαναν και οι δύο από καρδιακή προσβολή την στιγμή που έκαναν έρωτα για πρώτη φορά.

Rosa Vela

Παράξενοι θάνατοι που οφείλονται στο σεξ

Η Ρόζα Vela, μια 22χρονη κοπέλα από το Περού, πέθανε από σηψαιμία όταν το σκουριασμένο λουκέτο από την ζώνη αγνότητας που την ανάγκαζε να φοράει ο σύζυγος της, της προκάλεσε πληγή.
Ο ζηλιάρης σύζυγος ταξίδευε αρκετά για επαγγελματικούς λόγους και θεώρησε ότι η δερμάτινη ζώνη αγνότητας θα απέτρεπε την νεαρή γυναίκα του να τον απατήσει.

Hagibis Jungao

Παράξενοι θάνατοι που οφείλονται στο σεξ

Το 2002, η σύζυγος και η ερωμένη του Hagibis Jungao έτρεξαν ουρλιάζοντας στο λόμπι του ξενοδοχείου Dragon στη Μανίλα ζητώντας βοήθεια. Και οι δύο γυναίκες είχαν κάνει έρωτα με τον Jungao στο δωμάτιο 106 του ξενοδοχείου όταν η καρδιά του σταμάτησε να χτυπάει.
Ο 45χρονος τελικά δεν άντεξε την διπλή συγκίνηση.

Hannibal Cantori

Παράξενοι θάνατοι που οφείλονται στο σεξ

Ο εκπαιδευτής ζώων τσίρκου Hannibal Cantori στραγγάλισε τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε τον Μάιο του 1993. Σύμφωνα με την αστυνομία του Βουκουρεστίου, το σημείωμα που άφησε πίσω εξηγούσε το κίνητρο πίσω από τις ενέργειές του.
Ο Hannibal έγραφε ότι την προηγούμενη νύχτα ένιωσε ανείπωτη ντροπή και πόνο όταν ενώ περπατούσε στους στάβλους του τσίρκου είδε την γυναίκα του να ικανοποιείται από ένα άλογο.

Eduardo Cristomar

Παράξενοι θάνατοι που οφείλονται στο σεξ

Τον Αύγουστο του 2002, μια παρέα αντρών από την πόλη Antipolo των Φιλιππίνων περνούσαν το βράδυ τους διασκεδάζοντας και καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Πάνω στο κέφι αποφάσισαν να κάνουν ένα μικρό διαγωνισμό μεγέθους πέους. Όταν όμως ο Eduardo Cristomar έβαλε τα γέλια με το μέγεθος του πέους του φίλου του Arnel Orbeta, η βραδιά διασκέδασης πήρε πολύ άσχημη τροπή. 
Ο Orbeta εξοργίστηκε, έβγαλε ένα όπλο και τον πυροβόλησε έξι φορές στο κεφάλι και στη βουβωνική χώρα.

Simon Burley

Παράξενοι θάνατοι που οφείλονται στο σεξ

Εάν πρόκειται να διευρύνετε τα όρια του σεξουαλικού σας πειραματισμού, πρέπει να σιγουρευτείτε πρώτα καλά ότι ο εξοπλισμός σας λειτουργεί σωστά. Ο Simon Burley, 38 ετών, πέρασε μια θηλιά γύρω από το λαιμό του την ώρα που η Elizabeth Hallam υποτίθεται ότι ήταν μια νεο-ναζί δήμιος.
Το σενάριο έλεγε ότι ο Simon είχε καταδικαστεί σε θάνατο για την «αντιστασιακή του δράση». Την ώρα που θα κρέμονταν από την αγχόνη η εκτελεστής του θα έκοβε το σκοινί και θα τον ανάγκαζε να περάσει μαζί της μια νύχτα στο κρεβάτι.
Δυστυχώς όμως για τον νεαρό άντρα το μαχαίρι δεν έκοβε, παρ όλη την προσπάθεια της τρομαγμένης γυναίκας, και ο 38χρονος έχασε την ζωή του τον Απρίλιο του 2007.

Frank Burton

Παράξενοι θάνατοι που οφείλονται στο σεξ

Είναι άραγε κανείς αρκετά ηλικιωμένος για να έχει σεξουαλικές διαστροφές; Ο 85χρονος Widoer Frank Burton, από το Hampshire, βρέθηκε νεκρός το 2004, δύο μήνες αφότου ξεκίνησε να επιδίδεται σε ένα παιχνίδι αυτοερωτικής ασφυξίας.
Ο Burton φίμωνε τον εαυτό του με ένα σκουφάκι καουτσούκ και έδενε με έναν μακρύ σπάγκο τους όρχεις του. Τελικά πέθανε από ασφυξία.

Anita Harold and Richard Lang

Παράξενοι θάνατοι που οφείλονται στο σεξ

Ένα ζευγάρι ήταν τόσο απορροφημένο κάνοντας σεξ στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, που δεν κατάφερε να ξεφύγει όταν το όχημα κύλησε και έπεσε σε ένα ποτάμι. Η Anita Harold, 34 ετών, και ο φίλος της Richard Lang, 30 ετών, έχασαν τη ζωή τους όταν το αυτοκίνητό τους έπεσε στο Beverley Beck, στο East Yorkshire, τον Νοέμβριο του 2002.
Προηγουμένως είχαν πει στους φίλους τους ότι τους αρέσει να πηγαίνουν σε απομακρυσμένα σημεία για να κάνουν σεξ..

Jimmy Ferrozzo και Theresa Hill

Παράξενοι θάνατοι που οφείλονται στο σεξ

Το μπαρ Condor στο Σαν Φρανσίσκο έχει κερδίσει μια θέση στην αμερικανική ιστορία ως το πρώτο τόπλες μπαρ που δημιουργήθηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Είναι φημισμένο όμως και για ένα ακόμη γεγονός.
Το Χάπενινγκ του Condor ήταν όταν ένα λευκό πιάνο Baby Grand σηκώνονταν στον αέρα με κάποιον μηχανισμό, έφτανε στο ταβάνι και παραλάμβανε μια χορεύτρια που έβγαινε από μια καταπακτή για να την κατεβάσει κάτω.
Όταν το μπαρ έκλεισε μια νύχτα, τον Νοέμβριο του 1983, ο Jimmy Ferrozzo και η χορεύτρια Theresa Hill αποφάσισαν να κάνουν έρωτα πάνω στο πιάνο. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας όμως κατάφεραν να ξεκινήσουν κατά λάθος τα υδραυλικά συστήματα που έθεταν σε κίνηση το πιάνο.
Ο Ferrozzo συνθλίφτηκε μέχρι θανάτου  ανάμεσα στο πιάνο και την οροφή ενώ η Hill παγιδεύτηκε για αρκετές ώρες κάτω από το σώμα του εραστή της, μέχρι που την βρήκε ο επιστάτης το πρωί. Η κοπέλα γλύτωσε τον θάνατο αλλά απέκτησε βαριά ψυχικά τραύματα από εκείνη την νύχτα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου