Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

38χρονη νοικοκυρά έχασε 56 κιλά χάρη στο Nintendo Wii Fit

Καθόλου άσχημη διαφήμιση για την Nintendo: μια 38χρονη νοικοκυρά από τη Μ. Βρετανία έχασε μέσα σε ένα χρόνο 56 κιλά , κάτι που κατάφερε κυρίως χάρη στη χρήση του προγράμματος Wii Fit της Nintendo. H Lara Roberts ζύγισε τα χορταστικά 126 κιλά, όταν συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να χάσει επειγόντως κιλά προς όφελος της σιλουέτας αλλά και της υγείας της. Όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης η Lara φοβόταν ότι τα περίσσια κιλά της θα μπορούσαν να της προκαλέσουν προβλήματα υγείας, εμποδίζοντας την να ασχοληθεί με το μεγάλωμα των παιδιών της.



Και επειδή αισθανόταν εξαιρετικά άβολα με το πάχος της, η Βρετανίδα νοικοκυρά δεν ήθελε να πάει σε κάποιο γυμναστήριο ή να κάνει τζόκινγκ στο δρόμο. Αντί αυτού προτίμησε να δοκιμάσει την τύχη της με την κονσόλα Wii της Nintendo και το πρόγραμμα Wii Fit - μέσω του οποίου ακολουθούσε ένα καθημερινό πρόγραμμα εξάσκησης.

Το αποτέλεσμα: μέσα σε ένα χρόνο η Lara Roberts έχασε 56 κιλά αποκτώντας ένα ελκυστικό σώμα. Βέβαια αυτό επετεύχθη συνδυάζοντας τη γυμναστική με τη δίαιτα. Το Wii Fit δεν θα μπορούσε να τη βοηθήσει αν έτρωγε όπως παλιά, ξεπερνώντας τις 4.000 θερμίδες ημερησίως. Σημαντικό ρόλο στο να χάσει κιλά έπαιξε και η παρότρυνση που είχε από τα παιδιά της.


Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου