Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Έκανε tattoo 152 φίλους από το Facebook!

Μια νεαρή Ολλανδή, η οποία προφανώς περνά πολύ χρόνο στο Facebook, αποφάσισε να τιμήσει τους φίλους που έχει στη διάσημη υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης με ένα tattoo στο δεξί της χέρι. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, η κοπέλα “χτύπησε” 152 πρόσωπα στο χέρι της!

Θέλοντας, μάλιστα, να μοιραστεί την εμπειρία της με όλο τον κόσμο, απαθανάτισε τη διαδικασία και ανέβασε το σχετικό video στο YouTube.

Βέβαια,τα σχόλια που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής στο YouTube είναι κάθε άλλο παρά αποθεωτικά. Οι περισσότεροι έσπευσαν να χλευάσουν τη νεαρή, διατυπώνοντας ερωτήματα του τύπου “και τι γίνεται αν ένας φίλος αλλάξει φωτογραφία;”

Όπως και να το κάνουμε, η πρωτοβουλία της Ολλανδής δεν είναι ιδιαίτερα επιτυχής. Αν και η ίδια ισχυρίζεται ότι “χτύπησε” τους πιο στενούς της φίλους, είναι σίγουρο ότι σε ελάχιστα χρόνια δε θα έχει προσωπικές σχέσεις με τους περισσότερους από αυτούς. Κι έπειτα, ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι το Facebook θα υπάρχει στο μέλλον. Αν η υπηρεσία κλείσει για κάποιο λόγο σε μερικά χρόνια, το tattoo της νεαρής θα είναι γρίφος για τον κόσμο που θα το βλέπει.

Το συγκεκριμένο tattoo δεν είναι περισσότερο βλακώδες από αυτά που βλέπουμε εδώ και χρόνια με τα ονόματα νυν ερωτικών συντρόφων, οι οποίοι βέβαια παύουν να είναι “νυν” λίγο καιρό μετά, αφήνοντας πίσω τους ένα tattoo που δε χαροποιεί καθόλου τον κάτοχό του.



Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου