Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Το μικρό χωριό των εξωγήινων που θα μας σώσει το 2012!

Εδώ έχουμε μια εξαιρετική περίπτωση συνδυασμού δύο μεγάλων “μύθων”: Την ύπαρξη εξωγήινων και την καταστροφή του κόσμου το 2012. Αυτός ο συνδυασμός βρίσκει τέλεια εφαρμογή σε ένα μικρό χωριό, μόλις 194 κατοίκων, στη Νότια Γαλλία, εκεί όπου οι “ειδικοί” εκτιμούν ότι υπάρχουν εξωγήινοι που θα μας γλιτώσουν από το τέλος του κόσμου! 


Τον τελευταίο καιρό, στο χωριό Pyrenees της Νότιας Γαλλίας συρρέουν τουρίστες και ερευνητές στους πρόποδες του βουνού του χωριού καθώς σε μια σπηλιά του βρίσκεται το μέρος όπου θα μείνει όρθιο μετά την καταστροφή του κόσμου το 2012.

Όσοι καταφύγουν εκεί, όχι μόνο θα σωθούν, αλλά θα φύγουν με το διαστημόπλοιο των εξωγήινων που έχει προσγειωθεί μέσα σε αυτή τη σπηλιά για άγνωστη γη, άλλα μέρη.

Οι κάτοικοι του χωριού έχουν τρομάξει από την μαζική προσέλευση των ξένων στο χωριό τους, όμως το βρίσκουν μια καλή ευκαιρία για να βγάλουν μερικά λεφτά από μέχρι την 21η Δεκέμβρη του 2012.

Πάντως, ένας ειδικός σε μεταφυσικά πιστεύει ότι εκεί οι εξωγήινοι έχουν παρκάρει το διαστημόπλοιο χρόνια και κρύβονται επιμελώς από τους ανθρώπους, προκειμένου να κάνουν μια εμφάνιση – έκπληξη την ώρα της κρίσης και να μείνουν στη συνείδηση του ανθρώπινου γένους ως σωτήρες...!



Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου