Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Κούκλες του sex σαν αληθινές!


Στην Καλιφόρνια υπάρχει μια εταιρεία που δημιουργεί αυτό που θεωρείται ως "οι πιο τέλειες κούκλες του sex στον κόσμο". Μιλάμε, για κούκλες τόσο ρεαλιστικές που πολλές φορές πρωταγωνιστούν ακόμα και σε ταινίες sex.
Όλες οι κούκλες είναι χειροποίητες και μπορούν να κατασκευαστούν κατόπιν παραγγελίας ανάλογα με τα γούστα του πελάτη. Χρώμα δέρματος, στιλ μαλλιών, μέγεθος στήθους, κ.λ.π. Όπως είναι φυσικό, μια τέτοια κούκλα έχει και το ανάλογο κόστος. Η τιμή τους κυμαίνεται περίπου στα 7.000 δολάρια και αυξάνει ανάλογα τις απαιτήσεις του πελάτη.


Ο χώρος εργασίας θυμίζει περισσότερο ταινία επιστημονικής φαντασίας με ρομπότ, παρά εργαστήριο. Όλες οι κούκλες, σύμφωνα με τους κατασκευαστές, είναι ανατομικά τέλειες, με πλήρη κίνηση των αρθρώσεων ενώ το δέρμα τους είναι από υποαλλεργική σιλικόνη, η οποία έχει αρκετά ρεαλιστική αίσθηση, παρόμοια με το ανθρώπινο δέρμα.


Πηγή

11 σχόλια:

Περίμένα να δω σχόλια. αλλά δεν ε έχει γράψει κανείς. τίποτα!
Πρόκειται για Διαστροφή. για την οποία δεν ευθύνονται οι ψυχικα. νοσουντες. αλλά τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο με τα πρότυπα που θέτει κ την ασύστολη πορνογραφία.Δημιουργούν το 'ανικανοποίητο ' για να πλουτίζουν.
Άλλη μια νίκη του συστήματος!!!"

Κάπως έτσι είναι... απλά ένας πολύ καλος τρόπος για να προκαλέσεις τα φωτα της δημοσιότητας...

Εγώ πάντως αν είχα λεφτά για ξόδεμα θα αγόραζα μια τέτοια κούκλα για τις φορές που θα βαριόμουν ως χειρονάκτης

εγώ ευχαρίστως θα έκοβα το λαρύγγι του εμπνευστή αυτής της διαστροφής καθώς και όλων όσων έχουν σχέση με την προώθηση της πορνογραφίας..βλέπε πορνοπαραγωγούς,κουτσομπολίστικες εκπομπές, σειρές τύπου sex+the city,beverly hills,patty,ειδικά ότι έχει να κάνει με το μπλέξιμο στο μυαλό των μικρών παιδιών.από παντού στέλνουν τέτοια μνματα.. είναι αρρώστια!
το να είσαι μουν*δουλος ή γαμι*λα και να το δείχνεις είναι αρρώστια.
έχει χαθεί ο έλεγχος! δεν είναι έτσι η ζωή παιδιά!
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΜΗΔΕΝ

kala auti tha kani kati partouzares moulia...den pistevw na fame kana akiro ,.....xaxaxa:)

IDIKO GIA TOUS ANOMALOUS!!! ALLAS SAN TEXNI THN ANAGNORIZO EKSERETIKI DIMIOURGEIA!!

Με μια δυο τετοιες δεν σου ζαλιζουν τα τετοια σου η καθε τελειωμενη

Δεν γκρινιάζουν, δεν τους έρχεται να "λύσουν το Κυπιακό" άκυρες στιγμές, δεν είναι σπάταλες, δεν σε παρατάνε στα κρύα του λουτρού. Ενδιαφέρουσα οπτική, αν μη τι άλλο, για μελέτη! :-)

Ξέρουμε μήπως και καμιά ταινία που έχουν παίξει ? Ας χαλαρώσουμε και ας το δούμε σαν test drive ρε παιδιά.

Δημοσίευση σχολίου