Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Dirpy: Κατέβασμα mp3-video από Youtube

Πολλοί από εσάς έχετε κάποιο πρόγραμμα για να κατεβάσετε τραγούδια ή video από το Youtube. Κάποιοι άλλοι ίσως ψάχνετε ένα τέτοιο. Είχα βάλει παλιότερα σε ένα άρθρο, ένα ωραίο προγραμματάκι , το Free studio, που κάνει αυτό το πράγμα (και πολλά άλλα). Υπάρχει όμως και ένα άλλος τρόπος για να κατεβάζετε τα αρχεία που θέλετε. Αυτός είναι το Dirpy.


Στην ιστοσελίδα, http://dirpy.com/ , μπορείτε να κάνετε την δουλεία που αναφέραμε προηγουμένως χωρίς να εγκαταστήσετε τίποτα στο υπολογιστή σας. Οι οδηγίες είναι απλές. Κάνετε αντιγραφή την διεύθυνση από το youtube και το κάνετε επικόλληση στο μοναδικό πλαίσιο που έχει η ιστοσελίδα. Πατώντας μετά Dirpy!, και εφόσον είναι σωστό το Url που έχετε αντιγράψει , σας βγάζει την παρακάτω σελίδα


Εδώ έχει κάποιες επιλογές για το αν θέλετε να το κατεβάσετε σαν mp3, όπως όνομα ποιότητα, ID3 tag (που είναι η πληροφορία που διαβάζουν κάποιοι cd players για να εμφανίζουν το όνομα του τραγουδιού) καθώς και μια επιπλέον επιλογή αν θέλετε να κατεβάσετε κάποιο μέρος του τραγουδιού. Όταν τα φτιάξετε αυτά, πατάτε record και αρχίζει και κατεβαίνει!
Αν θέλετε να κατεβάσετε βίντεο, έχει κάτω τις επιλογές ποιότητας και τύπο αρχείο που προτιμάτε.

Χρήσιμο… Have fun :)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου