Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Διάφανη και «όρθια» τηλεόραση

Επαναστατική συσκευή υπόσχεται να παρουσιάσει σε λίγες μέρες η Samsung
 
Διάφανη και «όρθια» τηλεόραση
Μια από τις εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η Samsung στην οποία το κάθετο και διάφανο πλαίσιο αφήνεται να εννοηθεί ότι αποτελεί τηλεοπτική συσκευή
 
Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η καρδιά της παγκόσμιας βιομηχανίας ηλεκτρονικών προϊόντων θα χτυπήσει για λίγες μέρες δυνατά στο Λας Βέγκας. Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά η CES, η σημαντικότερη και πιο δημοφιλής έκθεση ηλεκτρονικών προϊόντων στον κόσμο. Τα τελευταία 24ωρα τα φώτα της δημοσιότητας συγκεντρώνει η Samsung η οποία διαρρέει ότι θα παρουσιάσει στη CES μια επαναστατική τηλεόραση. Ο κορεατικός γίγαντας έχει δώσει στη δημοσιότητα εικόνες αλλά και διαφημιστικά τρέιλερ στα οποία αφήνει να εννοηθεί ότι θα παρουσιάσει μια διάφανη και κάθετη (σαν να στέκεται «όρθια») συσκευή. Σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας, η συσκευή θα μπορεί όταν είναι κλειστή να λειτουργεί και ως... παράθυρο επιτρέποντας στον κάτοχό της να βλέπει τι υπάρχει πίσω της.

Οπως είναι ευνόητο όλοι οι παράγοντες της αγοράς περιμένουν με ενδιαφέρον την παρουσίαση με τη Samsung να κερδίζει προς το παρόν τον πρώτο γύρο αφού υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την τηλεόρασή της. Αν όμως τελικά η συσκευή δεν είναι τόσο πρωτοποριακή όσο αφήνεται να εννοηθεί οι επικρίσεις θα είναι μαζικές.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου