Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Εστιατόρια για εκλεπτυσμένους και απαιτητικούς ουρανίσκους!

Υπάρχει ποτέ περίπτωση να μην βλέπεις τι τρως; Να σε σερβίρουν ποτό σε ουροδοχείο; Και όμως, στον κόσμο της εστίασης «όλα παίζουν». 
Ithaa Undersea Restaurant
1. Το Ithaa Undersea Restaurant βρίσκεται στις Μαλβίδες. Για όσους θέλουν να δειπνήσουν και να περιβάλλονται από χταπόδια και στρείδια αυτό είναι το κατάλληλο μέρος. Το Ithaa βρίσκεται στον Ινδικό Ωκεανό, 6 περίπου πόδια κάτω από το επίπεδο της θάλασσας και ζυγίζει πάνω από 200 τόνους. Όσο για το menu θα βρείτε μαλάκια και διάφορα...
όστρακα, καθώς και μεγάλη γκάμα από παράξενα ψάρια. Για να καταφέρεις να κάνεις κράτηση στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, όπου και ανήκει το εστιατόριο, πρέπει να τηλεφωνήσεις 2 εβδομάδες νωρίτερα.


Modern Toilet
2. Αν συνηθίζετε να διαβάζετε και να καπνίζετε στην τουαλέτα, ήρθε ο καιρός να ανακαλύψετε και πως είναι να τρώτε στην τουαλέτα. Το πρωτότυπο αυτό εστιατόριο ονομάζεται Modern Toilet και βρίσκεται στην Ταϊβάν. Αν είστε λάτρεις του περίεργου, τότε θα βρείτε αυτό το εστιατόριο άκρως διασκεδαστικό. Τα κανονικά καθίσματα έχουν αντικατασταθεί από 100 λεκάνες τουαλέτας, αντί για τραπέζια υπάρχουν νιπτήρες και η σπεσιαλιτέ του καταστήματος είναι παγωτό σε σχήμα... κοπράνων.


Opaque
3. Το εστιατόριο Opaque βρίσκεται στο Λος Άντζελες, στο Σαν Φρανσίσκο και στο Σαν Ντιέγκο. Οι επισκέπτες οδηγούνται στο εστιατόριο με μειωμένη όραση για να έχουν μια γευστική εμπειρία στο σκοτάδι. Οι ιθύνοντες επιμένουν ότι, χωρίς την αίσθηση της όρασης, η γεύση περνά σε μια άλλη διάσταση, με αποτέλεσμα να απολαμβάνουμε πολύ περισσότερο τα φαγητό. Λέτε;


Cabbages and Condoms
4. Το εστιατόριο Cabbages and Condoms διαθέτει 2 ορόφους. Σε όλο το εστιατόριο κυριαρχούν τα προφυλακτικά, που θα τα δείτε παντού. Στους τοίχους, στα φωτιστικά ακόμα και πάνω στο τραπέζι σας. Το γκαρσόνι που θα έρθει να πάρει τη παραγγελία σας, φοράει σαν καπέλο ένα προφυλακτικό και μαζί με τον κατάλογό σας δυο πολύχρωμα προφυλακτικά και τη διαβεβαίωση ότι το φαγητό τους εγγυημένα δεν προκαλεί ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Το εστιατόριο διαθέτει και μαγαζάκι με σουβενίρ, πολλά από τα οποία είναι πραγματικά έξυπνα και πρωτότυπα.


Vampire Café
5. Για τους λάτρεις του είδους υπάρχει το Vampire Café στο Τόκιο. Το αίμα μπορεί να μην είναι στο menu, αλλά το κόκκινο φως διαχέεται σε όλους τους ορόφους. Τα δωμάτια είναι άνετα με καλωδιακό δίκτυο, η μουσική μπαρόκ ταιριάζει απόλυτα με τους σταυρούς, τις αράχνες, τα κηροπήγια και το φέρετρο του Δράκουλα. Οι σερβιτόρες φορούν φορέματα σε γοτθικό στιλ και οι σερβιτόροι σμόκιν, ενώ πηγαίνουν σε κάθε τραπέζι με ένα κουδούνι, με το οποίο οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν ένα «κοκτέιλ στο αίμα του βαμπίρ» ή ένα τσιγάρο.


Nyotaimori
6. Βασισμένο στην παράδοση που θέλει την κατανάλωση του σούσι να γίνεται πάνω σε γυμνό σώμα γυναίκας, το εστιατόριο Nyotaimori προσφέρει μια καλή, ελαφρώς κανιβαλιστική εμπειρία, την οποία δεν θα πρέπει να τολμήσετε, αν δεν έχετε πραγματικά γερό στομάχι. Μόλις οι σερβιτόροι, που είναι ντυμένοι γιατροί, μεταφέρουν το φορείο με το εδώδιμο θηλυκό σώμα, η οικοδέσποινα θα το κόψει με το νυστέρι και μπορείτε να αρχίσετε να τρώτε, «σκάβοντας» μέσα στο σώμα. Το σώμα γίνεται από ζύμη που γλασάρεται ελαφρά και το αίμα είναι στην πραγματικότητα μια ζωηρόχρωμη κόκκινη σάλτσα.



Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου