Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Εμφανίστηκε το πρωτο crop circle του 2010

Ένα εντυπωσιακό αγρογλυφικό, το οποίο απεικονίζει μαθηματικό θεώρημα, εμφανίστηκε σε ένα χωράφι, στην ανατολική πλευρά της βρετανικής περιοχής Wiltshire!

Το πρωτότυπο γεωμετρικό σχήμα προκάλεσε αίσθηση στους κατοίκους, όταν ξαφνικά συνειδητοποίησαν οτι το Σαββάτο ένας πολύπλοκος δίσκος με αρκετά μεγάλη διάμετρο κατέλαβε την πεδιάδα.
Η Lucy Pringle, ερευνήτρια αγρογλυφικών, είναι προβληματισμένη. Θεωρεί πως πρόκειται για ένα μήνυμα, το οποίο πρέπει να αποκωδικοποιηθεί.

"Μόλις ενημερώθηκα, πήγα επί τόπου στη περιοχή. Πιστεύω ακράδαντα οτι περιέχει ένα δυαδικό αριθμητικό σύστημα που αντιπροσωπεύει τις αριθμητικές τιμές 0 και 1. Εάν ενωθούν τα σχήματα όλα, τότε λογικά θα βρεθούμε μπροστά σε ένα μυστικό που μέχρι σήμερα αγνοούμε.

Θα μπορούσε να περιλαμβάνει ακόμα και μια μελωδία. Ιστορικά όλα αυτά τα χρόνια οι εν λόγω κύκλοι έχουν συσχετιστεί με τη λεγόμενη διατονική κλίμακα. Δηλαδή μια οκτάβα. Ίσως να είναι συχνότητες που κωδικοποιούνται σε κάθε κύκλο που καταλαμβάνει τις καλλιέργειες. Κατά καιρούς στην ίδια περιοχή έχουν βρεθεί και άλλα αγρογλυφικά. Εάν λάβουμε υπόψη τα σχήματα όλων, μικρών και μεγάλων, ίσως συγκεντρώσουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για να συμπληρώσουμε το αινιγματικό παζλ."

Πολλά ακούγονται, πολλά λέγονται για τα αγρογλυφικά. Την αλήθεια δεν είναι σε θέση κανείς τη γνωρίζει μέχρι σήμερα. Θα μπορούσε να είναι ένα μήνυμα από μια άλλη διάσταση ή ένα ανθρώπινο δημιούργημα...Υπάρχει η μερίδα ανθρώπων που τα αποδέχεται και εκείνοι που τα απορρίπτουν.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου