Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Έχει συλληφθεί 600 φορές τα τελευταία 10 χρόνια!

600 φορές έχει συλληφθεί τα τελευταία δέκα χρόνια ένας 56χρονος από τη μεξικανική Πολιτεία του Ματαμόρος στα βόρεια της χώρας, κατηγορούμενος για διάφορα πταίσματα, όπως για κυκλοφορία σε κατάσταση μέθης ή για διατάραξη της κοινής ησυχίας!
Η περίπτωσή του παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς ο 56χρονος έχει παρασυρθεί από οχήματα 16 φορές, ενώ 9 φορές έχει πέσει θύμα ληστείας!
Εδώ και εννέα χρόνια, o άνδρας αυτός, για να επιζήσει πουλά γλυκά, οδηγείται στα δημοτικά κρατητήρια τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, μάλιστα κάποιες φορές κατόπιν δικού του αιτήματος για να «βγάζει από τον κόπο» τις Αρχές.«Ορισμένες φορές τον βρίσκουμε εντελώς μεθυσμένο στο προάστιο Καπίγια και τον θέτουμε υπό κράτηση για να μην τον πατήσει κάποιος, ή κάποιες άλλες φορές μας ζητεί ακόμη και ο ίδιος να τον συλλάβουμε», τόνισε στους δημοσιογράφους εκπρόσωπος των Αρχών.
Όταν τον βρίσκουν μεθυσμένο, οι αστυνομικοί προτιμούν να τον συνοδεύουν σπίτι του, ωστόσο όσες φορές καταλήγει στο κελί, (που δεν είναι και λίγες), προτιμά να παραμείνει επί 36 ώρες στο κρατητήριο παρά να πληρώσει την εγγύηση που του επιτρέπει να αποφυλακισθεί νωρίτερα.
Άλλωστε, όπως επισημαίνεται και στην μεξικανική εφημερίδα «Reforma», εάν ο 56χρονος είχε πληρώσει όλα εκείνα τα πρόστιμα και τις εγγυήσεις που απαιτούνται σε περίπτωση που συλληφθεί και κρατηθεί για λιγότερες από 36 ώρες, θα είχε καταθέσει στις Αρχές συνολικά 27.690 δολάρια!


Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου