Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ένας χρόνος obelix!!!

Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday blogάκι
Happy birthday to you…


Γεια σας παιδιά. Σαν σήμερα, πριν από ακριβώς ένα χρόνο έφτιαξα το συγκεκριμένο blog και έκανα την πρώτη ανάρτηση (εδώ)! Ενώ στην αρχή το blog το είχα δει σαν μια ασχολία τελείως περιστασιακή (κάτι που το μαρτυρούν τα ελάχιστα άρθρα τους 2-3 πρώτους μήνες), μετά μου άρεσε και έτσι ασχολήθηκα πιο πολύ με αυτό. Χάρη σε αυτό, μετά από ένα χρόνο, οι επισκέψεις έχουν ξεπεράσει τις 100.000 καθώς και υπάρχουν αρκετές αναφορές σε αυτό σε αρκετές ελληνικές ιστοσελίδες. Η  fan page του blog στο facebook αριθμεί σχεδόν 500 μέλη αυτήν την στιγμή και οι επίσημοι αναγνώστες του μέσω Παρακολούθησης είναι 218.

Δεν θέλω να κουράσω κανέναν με κάτι που λίγη σημασία έχει για όλους εσάς. Επίσης σημασία δεν έχουν οι παραπάνω αριθμοί. Σημασία όμως για μένα έχει να σας αρέσει αυτό που κάνω. Αν όντως σας αρέσει, μπορείτε να προσκαλέσετε οποιοδήποτε θέλετε να γίνει φίλος του blog μέσω της fan page στο facebook ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο θέλετε. Επίσης από όλους εσάς που μου κρατάτε παρέα τόσο καιρό, θα ήθελα να δεχτώ περισσότερες προτάσεις, παρατηρήσεις ή οτιδήποτε θέλετε σε σχέση με το blog για να γίνει καλύτερο (μέσα στο blog μπορείτε να βρείτε πολλούς τρόπους να επικοινωνήσετε μαζί μου).

Πάντως ακόμα και από αύριο να μην υπάρχει άλλη ανάρτηση, θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποστήριξη και την έμμεση παρέα που έχετε δείξει στον obelix εδώ και ένα χρόνο. Κάνω ότι μπορώ για να περνάμε μαζί καλά…
Να ‘στε κάλα… Stay tuned!

1 σχόλια:

Happy birthday sto blog sou:)!!!Eyxomai ka8e xrono na pigainei oloena k kalytera!!!
Keep going the good job...:P

Δημοσίευση σχολίου