Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Και τα τετράποδα θέλουν τον ταξιτζή τους!

Θέλετε να πάρετε μαζί σας στο ρεβεγιόν το κατοικίδιό σας, αλλά δεν έχετε μεταφορικό μέσον; Οι φίλοι σας ή το ταξί δε δέχονται το ζωάκι σας στο αυτοκίνητό τους; Το pet taxi είναι εδώ έτοιμο ανά πάσα στιγμή να «πετάξει» τον τριχωτό σας σύντροφο σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, είτε είναι μολοσσός, είτε ποντικάκι. Μια καινοτομία στην κίτρινη ζούγκλα των δρόμων!

Στους κατόχους των κατοικίδιων το πιθανότερο είναι να έχει συμβεί. Να κινηθούν δηλαδή μαζί με το ζώο και κανένα ταξί να μη δέχεται να τους εξυπηρετήσει. Ο Νίκος Πανούτσος επαγγελματίας οδηγός εδώ και χρόνια, αποφάσισε να κάνει την ανατροπή.

Άγρια, ήμερα, μικρά, μεγάλα, άρρωστα, υγιή, τα ζώα μεταφέρονται με το ταξί του με απόλυτη ασφάλεια από το σπίτι στο εξοχικό, στο κομμωτήριο, στον κτηνίατρο ή απλά για μια βόλτα για να πάρουν αέρα! Ο ιδιοκτήτης αυτού του ιδιότυπου και πρωτοποριακού ταξί έχει ανασκευάσει το όχημά του έτσι ώστε το ζώο να ταξιδεύει με όλες του τις ανέσεις.

Το πορτ μπαγκάζ έχει μετατραπεί σε ένα μεγάλο χώρο που συγκοινωνεί με τα μπροστινά καθίσματα. Ο σκύλος ή η γάτα κάθεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου ή μέσα στο κλουβί του. Αν πάλι συνοδεύεται από τον ιδιοκτήτη του μπορεί να καθίσει όπου θέλει. Το νερό, το φαγητό κι ένα τρυφερό χάδι πάντως δεν του λείπει ποτέ, ακόμα κι αν το ζώο ταξιδεύει ασυνόδευτο.

Η κίτρινη κινητή κτηνιατρική μονάδα κυκλοφορεί στους δρόμους 24 ώρες το 24ωρο. Διαθέτει λουριά, κλουβιά, φίμωτρα ακόμη και φορεία αφού ο οδηγός του, λάτρης των ζώων, μεταφέρει βεβαίως και τραυματισμένα ζώα.

«Έχω πάρει στο αυτοκίνητο πολλά σκυλιά που ψυχορραγούσαν από ατύχημα στο δρόμο ή από φόλα για να τα πάω τρέχοντας σε κλινική». Για τις περιπτώσεις που το ζώο χρειαστεί αιφνιδίως γιατρό ενόσω μεταφέρεται, ο Νίκος Πανούτσος συνεργάζεται με γνωστή εταιρεία παραγωγής κτηνιατρικών προϊόντων η οποία του υποδεικνύει αναλόγως του περιστατικού, τον κατάλληλο γιατρό.

Αφού το ζώο φτάνει κάθε φορά στον προορισμό του, ο οδηγός του ταξί καθαρίζει και απολυμαίνει καλά τον χώρο. Η ασφάλεια είναι προϋπόθεση και για τα ζώα και για τους ανθρώπους.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου