Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Μοίρασαν σε κηδεία κουραμπιέδες με…κοκαϊνη!

-Το μοιραίο λάθος συμμορίας Βουλγάρων εμπόρων ναρκωτικών
-Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στα Βόρεια προάστια της Αθήνας
-Όσοι έφαγαν κουραμπιέδες είχαν…περίεργη συμπεριφορά
-Το περιστατικό κατήγγειλε στην αστυνομία ο ιδιοκτήτης του γραφείου κηδειών
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Σύμφωνα με πληροφορίες μια συμμορία Βουλγάρων που διακινουσε ναρκωτικά προσπάθησε να διακινήσει μεγάλη ποσότητα κοκαϊνης πασπαλίζοντας την σε κουραμπιέδες ώστε να φαίνεται σαν ζάχαρη άχνη.
Ενα από τα μέλη της συμμορίας που εργαζόταν σε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής τοποθέτησε την κοκαϊνη στους κουραμπιέδες.
Και από εδώ και πέρα αρχίζουν τα ευτράπελα καθώς ένα γραφείο τελετών στα Βριλήσσια που είχε αναλαβει την κηδεία ενός ηλικιωμένου παρήγγειλε από το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής εκτός από κόλλυβα και κουραμπιέδες. Το μέλος της συμμορίας έκανε λάθος και έστειλε τους κουραμπιέδες με την κοκαϊνη στο γραφείο τελετών οι οποίοι κατέληξαν στα πιάτα των συγγενών του μακαρίτη!
Το περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν οι παριστάμενοι στην κηδεία αφού έφαγαν τους κουραμπιέδες άρχισαν να συμπεριφέρονται το λιγότερο…παράξενα.
Ο ιδιοκτήτης του γραφείου κηδειών κατηγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και μετά από έφοδο στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής αποκαλύφθηκε στο σχέδιο της συμμορίας.
Τα μέλη της συμμορίας συνελήφθησαν και το μόνο σίγουρο είναι πως όσοι βρέθηκαν στη συγκεκριμένη κηδεία θα το θυμούνται για όλη τους τη ζωή!

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου