Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Ζάμπλουτη άφησε την περιουσία της σε ένα τσιουάουα

Αυτό είναι που λέμε σκυλίσια ζωή... πώς αλλιώς βέβαια όταν ένα τσιουάουα, με το όνομα Κοντσίτα, κληρονομεί αμύθητη περιουσία από μία γυναίκα 67 ετών, τη στιγμή που ο μοναχογιός της Μπρετ Καρ κληρονόμησε μόλις ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο γιος της Γκέιλ Πόσνερ ισχυρίζεται πως η μητέρα του χειραγωγήθηκε και κληροδότησε στο σκυλάκι μια σύνταξη ύψους τριών εκατομμυρίων δολαρίων και 27 εκατομμύρια στο υπηρετικό προσωπικό της κατοικίας της στο Μαϊάμι Μπιτς για να φροντίζουν το ζωάκι μέχρι το θάνατό του. Η Κοντσίτα μάλιστα θα έχει επιπλέον στη διάθεσή της και δύο σωματοφύλακες!

Η ιστορία, όπως συχνά συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, κατέληξε στα δικαστήρια μετά από προσφυγή του Μπρετ Καρ, καθώς ισχυρίστηκε πως η μητέρα του χειραγαγήθηκε όταν συνέταξε τη διαθήκη της.
Ο μοναχογιός της μάλιστα κατηγορεί τους υπαλλήλους της πως φρόντισαν να επιδεινώσουν την παράνοιά της και την τάση της να παραληρεί. Σύμφωνα με τον Μπρετ Καρ η μητέρα του είχε ψυχολογικά προβλήματα επειδή ο πρώην σύζυγός της, ο μακαρίτης πολυεκατομμυριούχος Βίκτορ Πόσνερ, την κακομεταχειριζόταν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου