Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Έβαλε το χάμστερ στο φούρνο μικροκυμάτων

Στο φούρνο μικροκυμάτων έβαλε ένας 16χρονος το χάμστερ του προκαλώντας σημαντικά εγκαύματα στο κατοικίδιο του τα οποία φτάνουν μέχρι το κόκαλο.
Ο έφηβος, από την περιοχή Northamptonshire της Αγγλίας, μετά την άγρια πράξη του οδηγήθηκε σε ένα θεσμικό πρόγραμμα για τέσσερις μήνες. Παράλληλα, του απαγορεύτηκε για τέσσερα χρόνια να προσέξει οποιοδήποτε κατοικίδιο. Ο νεαρός, του οποίου το όνομα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα , πριν βάλει το άτυχο χάμστερ στην κουζίνα απείλησε τον αδερφό του πως θα το τοποθετούσε νωρίτερα στο φούρνο μικροκυμάτων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, ο 16χρονος τον περασμένο Ιανουάριο κρίθηκε ένοχος σε πρώτο βαθμό για πρόκληση αναίτιου πόνου σε ζώο, στο οποίο έγινε ευθανασία λόγω των βαρύτατων τραυμάτων του.

"Αυτή είναι μια σοκαριστική υπόθεση. Δεν έχουμε ιδέα πόσο πολύ υποφέρει ένα ζώο όταν μπαίνει στον φούρνο μικροκυμάτων και μετά ψήνεται στον φούρνο. Το ένα πόδι του χάμστερ είχε καεί τόσο που τα εσωτερικά όργανά του πρέπει να ήταν σε χείριστη κατάσταση. Λιγότερο από λίγα δευτερόλεπτα χρειάζονται για να καεί το κόκκαλο του ζώου", είπε ο Clint Davies, από την οργάνωση RSPCA.



Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου