Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Μην κοιμάσαι στα ταξίδια...

Το να κοιμάσαι κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού είναι απόλυτα φυσιολογικό. Με αυτό το σκεπτικό μια 36χρονη γυναίκα αποφάσισε να πάρει έναν υπνάκο κατά τη διάρκεια της πτήσης από την Ουάσινγκτον μέχρι τη Φιλαδέλφεια. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε αμέσως μετά την προσγείωση...

Η Τζίντζερ ΜακΓκουάιρ  είναι εξοργισμένη με την αεροπορική εταιρεία United Airlines και κατέθεσε μήνυση εναντίον της για “λανθασμένη κράτηση”, ηθική βλάβη και προσβολή της προσωπικότητας της.

Όλα ξεκίνησαν όταν, πετώντας με πτήση της εταιρείας, αποκοιμήθηκε στη θέση της. Όταν το αεροπλάνο έφτασε στον προορισμό του, κανείς δεν φιλοτιμήθηκε να τη σκουντήξει ή να τις ψιθυρίσει στο αυτί ένα “έι, φτάσαμε” κι έτσι απέμεινε μονάχη μέσα σε ένα άδειο αεροπλάνο να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

Το περίεργο είναι ότι το αεροπλάνο δεν ήταν δα και τόσο μεγάλο, αφού χωρούσε μόλις 50 επιβάτες και κανένας από το πλήρωμα πρόσεξε την “ωραία κοιμωμένη”.

Μόνο η καθαρίστρια που πήγε να συμμαζέψει λίγο το μέρος την εντόπισε και την ξύπνησε, αλλά τα μπλεξίματα είχαν ήδη αρχίσει.

Η καθαρίστρια ειδοποίησε τους security της εταιρείας και κρατήθηκε μέσα στο αεροπλάνο για 4 ώρες μέχρι να διαπιστωθεί ότι δεν ήταν τρομοκράτης!

Και όλα αυτά δεν θα τα μαθαίναμε ποτέ αν η 36χρονη Τζίντζερ δεν ήταν δικηγόρος και μάλιστα από τις πιο επιτυχημένες στην Ουάσινγκτον, αφού είχε αναλάβει μεταξύ άλλων την υπόθεση ενός βετεράνου στρατιώτη που κατηγορούσε τους παραγωγούς του Οσκαρικού Hurt Locker ότι του έκλεψαν την ιστορία.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου