Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ακίνδυνα… όπλα!

Το σίγουρο είναι ότι απεχθάνεται τα όπλα. Κι αυτό, βέβαια, δεν χρειάζεται να το πει, αφού οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους. Ο Βρετανός σχεδιαστής Kyle Bean δημιούργησε μια συλλογή που της έδωσε τον ευφάνταστο τίτλο «Harmless Weapons» ή αν θέλετε «Ακίνδυνα Όπλα».

Ακίνδυνα... όπλα!

Μια χειροβομβίδα από παγωτό ή ζελέ, ένα μαχαίρι που στη θέση της λεπίδας έχει ένα… φτερό, δεκάδες σφαίρες-κεριά, μια σιδηρογροθιά από ψωμί και τόσα άλλα καταδεικνύουν την απέχθεια του δημιουργού για τα όπλα ή δείχνουν κατά κάποιον τρόπο ποια θα έπρεπε να είναι η χρήση τους!

Ακίνδυνα... όπλα!

«Παρουσιάζω τα όπλα μέσα από μια άλλη οπτική γωνία! Με χιούμορ και διάθεση σαρκασμού θέλω να τονίσω στον κόσμο πως αυτά τα επικίνδυνα… αντικείμενα λειτουργούν με τον πλέον ακίνδυνο τρόπο, φτάνει να το θελήσουμε! Ίσως χρειάζεται λίγη φαντασία παραπάνω για να το πετύχουμε, αλλά -πιστέψτε με- αξίζει τον κόπο!», λέει με νόημα ο καλλιτέχνης.

Ακίνδυνα... όπλα!

Όσο για τα «ακίνδυνα όπλα» του; Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι ή να τα φάτε (όσα τρώγονται!) ή να επιλέξετε κάποιο από αυτά για να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Γιατί όπλα είναι, όλο και κάτι θα σκεφτείτε!

Ακίνδυνα... όπλα!
Ακίνδυνα... όπλα!
Ακίνδυνα... όπλα!
Ακίνδυνα... όπλα!

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου