Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Οι πιο sexy προφορές του κόσμου


Χαρακτηριστικό ιρλανδικό αξάν, αισθησιακά ισπανικά ή πολύ «καυτά» Βραζιλιάνικα είναι μερικές γλώσσες που θα συναντήσετε διαβάζοντας τη λίστα του CNNGo με τις 12 πιο σέξι προφορές στον κόσμο, όπως ψηφίστηκαν από τους επισκέπτες του.

Ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο, εκτός του ότι ανακαλύπτει κανείς νέους πολιτισμούς, έρχεται σε επαφή και με τους locals, και όπως αναφέρει και το CNNGo μια ξένη γλώσσα μπορεί να γίνει το καλύτερο αφροδοσιακό για έναν ταξιδιώτη. Πόσες φορές άλλωστε δεν έχετε χαμογελάσει στην προσπάθεια ενός τουρίστα να πει στα ελληνικά τα πολύ απλά «καλημέρα» και «καληνύχτα»;
Μπορεί τα ελληνικά να μην περιλαμβάνονται στη λίστα, παρόλα αυτά αξίζει να δείτε ποιες γλώσσες από τις περίπου 7.000 που υπάρχουν σε όλο τον πλανήτη ψηφίστηκαν ως οι πιο σέξι από τους επισκέπτες του αμερικανικού site, επιβεβαιώνοντας ότι μια προφορά μπορεί να είναι το ίδιο σαγηνευτική με ένα ωραίο χαμόγελο.


Όταν μιλάμε για ρομάντζο τότε αμέσως μας έρχεται στο μυαλό να πούμε σχεδόν τραγουδιστά «Ti amo». Τα ιταλικά, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Αν επισκεφτεί κανείς τη χώρα δεν υπάρχει περίπτωση να μην ερωτευτεί τη γλώσσα. Από τις πλέον ερωτικές και αισθησιακές γλώσσες είναι και τα γαλλικά που βρίσκονται στη  δεύτερη θέση. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε κάποιον που μιλάει έστω και λίγα γαλλικά κάνοντας αυτομάτως τους Γάλλους να ακούγονται σέξι ακόμα και όταν ξεφυσάνε. Το «θ» αντικαθιστά το «σ» και αυτό είναι αρκετό για να βρίσκονται τα ισπανικά στην τρίτη θέση. Ακόμα και όταν προσπαθεί κανείς να διαβάσει τον κατάλογο ενός ισπανικού εστιατορίου οι λέξεις ακούγονται αισθησιακές και γεμάτες πάθος, αντιπροσωπεύοντας απόλυτα το ταμπεραμέντο των Ισπανών.



Και αν αναρωτιέστε σε ποια θέση βρίσκεται η - για πολλούς σέξι - αγγλική προφορά τότε θα πρέπει να κοιτάξετε πιο χαμηλά στη λίστα, και συγκεκριμένα στο νούμερο 7 μετά τα Ιρλανδικά, ενώ στην 8η θέση θα συναντήσετε την ιδιαίτερη προφορά της Αμερικής του Νότου. Αναλυτικά ολόκληρη η λίστα με τις 12 πιο σέξι προφορές γλώσσας στον κόσμο σύμφωνα με το CNNGo έχει ως εξής:

1. Ιταλικά
2. Γαλλικά
3. Ισπανικά
4. Τσέχικα
5. Νιγηριανά
6. Ιρλανδικά
7. Αγγλικά
8. Αμερικάνικα του Νότου
9. Βραζιλιάνικα / Πορτογαλικά
10. Διάλεκτοι του Τρινιντάντ
11. Ταϊλανδέζικα
12. Αργεντίνικα

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου