Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

To FarmVille γυρίζεται ταινία!

Το πιο δημοφιλές παιχνίδι στην ιστορία της κοινωνικής δικτύωσης πρόκειται να γίνει μια μεγάλη κινηματογραφική ταινία, σύμφωνα με αναφορές. Αυτή την εβδομάδα ο Alec Sokolow και ο Joel Cohen, και οι δύο σεναριογράφοι της πρώτης 3D κινηματογραφικής ταινίας κινούμενων σχεδίων «Toy Story», έχουν διαρρεύσει ένα απόσπασμα των μελλοντικών τους σχεδίων, και το ένα φαίνεται να έχει άμεση σχέση με τη Zynga, τους δημιουργούς του FarmVille. 

Οι σεναριογράφοι μίλησαν με το IGN αυτή την εβδομάδα και αρκετά θέματα, μεταξύ των οποίων και τη μελλοντική τους σχέση με τη Zynga. Τελευταία ακούσαμε από τη Zynga ότι πρόκειται να επεκτείνει την αυτοκρατορία της σε ένα νέο ιστότοπο δημιουργώντας το δικό της κοινωνικό δίκτυο παιχνιδιών, το Project Z. Πριν από αυτό, κυκλοφόρησαν το CityVille στο Google+. Τώρα αυτό που ακούμε, μέσω αυτών των σεναριογράφων του Toy Story, είναι ότι βρίσκεται στα σκαριά η ταινία για το FarmVille σύμφωνα με τα παρακάτω υπονοούμενα:
«Είμαστε σε συζητήσεις με τη Zynga για να κάνουμε κάτι με ένα από τα εμπορικά τους σήματα. Δεν μπορούμε να πούμε και πολλά για αυτό ακόμα, αλλά ‘Old MacDonald’ didn’t have a factory, (παράφραση από το γνωστό τραγουδάκι ‘Old MacDonald have a farm’), αν καταλαβαίνεται τι εννοούμε».
Μπορείτε να φανταστείτε το FarmVille σε κινηματογραφική ταινία; Θα κάνετε συγκομιδή τέτοιας καλλιέργειας;

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου