Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Πρόταση - Περιοδικό ΖΕΝΙΘ

Σήμερα θα σας κάνω μια πρόταση για ένα περιοδικό το οποίο πραγματικά με έχει εντυπωσιάσει. Αυτό δεν είναι άλλο από το Περιοδικό Ζενίθ. Το συγκεκριμένο περιοδικό εκδίδεται από τις εκδόσεις Άγνωστο εδώ και 5 χρόνια. Οι συγκεκριμένες εκδόσεις είναι γνωστότερες για τα περιοδικά Strange και Μυστική Ελλάδα καθώς και κάποια βιβλία. Σε αντίθεση με τον «ουφολογικό» ή  γενικότερα «μυστικιστικό» χαρακτήρα του των δυο άλλων περιοδικών το Ζενίθ έχει διαλέξει έναν διαφορετικό δρόμο. (Αυτό δεν σημαίνει ότι κριτικάρω αρνητικά τα άλλα δυο περιοδικά)


Το συγκεκριμένο περιοδικό έχει σαν σήματα κατατεθέν τις εξής φράσεις Εναλλακτική Πληροφόρηση – Προωθημένη σκέψη – Δημιουργική Αντίσταση. Αυτά αντικατοπτρίζουν πραγματικά τις αρχές και τον στόχο του περιοδικού, το οποίο καταφέρνει –κατά την προσωπική μου γνώμη- σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ασχολείται με θέματα περισσότερο κοινωνικά. Επίσης συμπεριλαμβάνονται θέματα περισσότερο επιστημονικά , αποκαλυπτικές έρευνες , θέματα ψυχολογίας κα . Επίσης βρίσκει κανείς σχεδόν σε κάθε τεύχος, συνεντεύξεις προσώπων που «έχουν κάτι να πουν»




Εδώ βλέπετε το εξώφυλλο του περιοδικού για τον τρέχον μήνα, ή μάλλον δίμηνο, αφού πρόκειται για περιοδικό διμηνιαίας κυκλοφορίας. Την  επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού μπορεί να την βρείτε εδώ. Από εκεί μπορείτε να παραγγείλετε προηγούμενα τεύχη, σε προνομιακή τιμή. Είναι κάτι που σας συστήνω ανεπιφύλακτα μιας και τα άρθρα του περιοδικού μπορούν να χαρακτηριστούν από κάποια «διαχρονικότητα»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου