Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες (2)

Αυτή είναι η συνεχεία από το πρώτο κομμάτι που είχα ανεβάσει  και περιέχει κάποιες επιπλέον ενδιαφέρουσες σελίδες. Γενικά ότι ενδιαφέρον βρίσκω και πιστεύω ότι αξίζει να δημοσιευτεί, θα προσπαθώ να το μοιράζομαι με τους αναγνώστες του συγκεκριμένου blog.
Άρα συνεχίζουμε …

4) ADRIVE

To συγκεκριμένο site (http://www.adrive.com/) είναι ένας φορητός σκληρός δίσκος! Και όμως... Υπάρχουν κάποια site που έχουν το ρόλο του online storage, δηλαδή είναι σαν να υπάρχει ένας αποθηκευτικός χώρος  μέσα από το διαδίκτυο. Δηλαδή έχετε  οτιδήποτε δεδομένα θέλετε ανά πάσα στιγμή, εφόσον βέβαια είναι εφικτή η σύνδεση στο διαδίκτυο. Όπως προανέφερα, υπάρχουν αρκετές παρόμοιες ιστοσελίδες, απλά η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, σου προσφέρει ένα πολύ μεγάλο  - αν όχι το μεγαλύτερο σε σύγκριση με τα τα υπόλοιπα - χώρο δεδομένων, και συγκεκριμένα 50GB!


Για να έχεις πρόσβαση στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας πρέπει αρχικά να κάνεις μια εγγραφή. Αμέσως μετά, αφού μπεις με τον δικό σου λογαριασμό, έχει ένα πολύ εύχρηστο περιβάλλον, το οποίο σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις upload τα δεδομένα που θες να έχεις « online ». Eπίσης όταν τα χρειαστείς, είναι πολύ εύκολο και στο κατέβασμα.

5)ELISLASOP

Υπάρχουν κάποια προγράμματα στον υπολογιστή που είναι άκρως δημιουργικά. Παρόλα αυτά εξαιτίας της πολυπλοκότητας τους, δεν είναι και τόσο εύκολα να τα χρησιμοποιήσει κάποιος. Υπάρχουν μερικές ιστοσελίδες (κυρίως στα αγγλικά) που σου μαθαίνουν είτε με video είτε με περιγραφή κειμένου,  κάποια πρόγραμμα. Η πιο διάσημη ιστοσελίδα είναι το Lynda.com, το οποίο όμως πληρώνεις για να σου αποσταλούν τα DVD  με τα  διδακτικά videos. Παρόλα αυτά, γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια και στο site http://elislasop.com/








Εδώ υπάρχει ένας φίλος (ο κάτοχος της συγκεκριμένης ιστοσελίδας) ο οποίος δείχνει με κάποια videos, ωραίες τεχνικές και δημιουργικά πράγματα με τη  χρήση των πιο κοινών προγραμμάτων για επεξεργασία εικόνας, βίντεο και γραφικών (Photoshop, After effects, 3ds studio max κτλ). Είναι ελληνικό και η περιγραφή ειναι πολή καλη. Τα βιντεάκια χαρακτηρίζονται από χαμηλό βαθμό δυσκολίας, εφόσον υπάρχει κάποια οικειότητα με τον εκάστοτε πρόγραμμα αλλά τα αποτελέσματα είναι πολύ θεαματικά και δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αντίστοιχες επαγγελματικές δουλειές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου