Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Έχασε 49 κιλά κάνοντας μόνο σεξ όλη μέρα


Πέρυσι αναδείχθηκε η πιο εύσωμη γυναίκα στον κόσμο με 321 κιλά. Μετά την πρωτιά αυτή, κατάφερε να “κατακτήσει” ακόμα μία.

Της γυναίκας που κατάφερε να χάσει 49 ολόκληρα κιλά, κάνοντας την πιο πρωτότυπη δίαιτα. Επιδόθηκε σε μαραθώνιες ερωτικές συνευρέσεις με τον σύντροφό της με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2005.

Η Πολίν Πότερ, μιλώντας στο περιοδικό closeronline, δήλωσε. “Δεν μπορώ να κουνηθώ πολύ στο κρεβάτι, αλλά παρόλα αυτά καίω 500 θερμίδες την φορά. Είναι τρομερή άσκηση”. Η ίδια ποζάρει χαρούμενη και ικανοποιημένη από την προσπάθεια της.

Παρτενέρ της στον μαραθώνιο είναι ο Άλεξ, με τον οποίο γνωρίστηκε μέσω διαδικτύου το 2002. Παντρεύτηκαν το 2005, αλλά χώρισαν μερικούς μήνες μετά επειδή εκείνη δε διατηρούσε τις καλύτερες σχέσεις με τον γιο του Άλεξ από τον πρώτο του γάμο.

Από τον χωρισμό και μετά, η Πολίν άρχισε να τρώει τεράστιες ποσότητες φαγητού. Η βουλιμία την οδήγησε στην παχυσαρκία και κάπως έτσι αναγκάστηκε να καλέσει τους ανθρώπους από το Guinness Book of World Records γιατί θεωρούσε ότι η δημοσιότητα που θα πάρει μόλις κερδίσει τον τίτλο θα την αναγκάσει, από την ντροπή της, να αδυνατίσει.

Η “πρωτιά” της όμως, έκανε τον άντρα της να επιστρέψει στη σχέση τους.

Τελικά, η μέθοδος που βοήθησε, ήταν η αναθέρμανση της σεξουαλικής δραστηριότητας του ζευγαριού. Ο σύντροφος της δήλωσε ότι “κάνουμε έρωτα εφτά φορές την ημέρα, αν και χρειάζεται προσοχή για ατυχήματα, λόγω των κιλών της Πολίν”.

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι “αν και κάθε πόδι της ζυγίζει παραπάνω από ότι εγώ (ενώ εκείνος είναι μόλις 80 κιλά), βρίσκουμε τρόπους να τοποθετήσουμε το κορμί της ώστε να ικανοποιούμαστε και οι δυο”.

Σε ότι αφορά τη “μέθοδο” που χρησιμοποιούν, η 47χρονη δήλωσε ότι “χρησιμοποιούμε πολύ τη μέθοδο του μασάζ, έχουμε ενισχυμένο κρεββάτι, ενώ επειδή δυσκολεύομαι να βρω ρούχα και εσώρουχα για τις διαστάσεις μου, συνήθως ρίχνω πάνω μου ένα ωραίο σεντόνι”.

Η Πολίν καταλήγει δηλώνοντας ότι είναι πολύ ευτυχισμένη με την προσπάθεια της, και θα προσπαθήσει να τη συνεχίσει για να καταφέρει να χάσει και άλλα περιττά κιλά, τα οποία μπορούν να της προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου