Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Στριπτίζ με... μπριζόλες!

Αν λέγατε στους φίλους σας ότι θα επισκεπτόσασταν ένα στριπτιζάδικο για να απολαύσετε την καλομαγειρεμένη μπριζόλα του, μάλλον κανείς δεν θα σας πίστευε.

Αυτό ακριβώς όμως συμβαίνει στο «Robert’s Steakhouse», που στεγάζεται μέσα στο «Penthouse Executive Club» της Νέας Υόρκης.

Εκεί οι πελάτες συρρέουν όχι μόνο για τις ζουμερές παρουσίες επί σκηνής αλλά και για τα ζουμερά κρέατα του μενού του. Οχι τυχαία, το εστιατόριο έχει βραβευτεί με αστέρι Michelin και φιγουράρει στη λίστα με τα πιο ακριβά εστιατόρια στις Ηνωμένες Πολιτείες.
    
Οι πελάτες απολαμβάνουν γεύματα πέντε αστέρων που διεγείρουν τον ουρανίσκο τους, ενώ την ίδια στιγμή σέξι καλλονές προσφέρουν ένα άκρως ερωτικό θέαμα για τα μάτια τους μόνο.

Βέβαια, ο συνδυασμός καλού φαγητού και οφθαλμόλουτρου στοιχίζει κάτι παραπάνω, με την τιμή να κυμαίνεται γύρω στα 500 δολάρια το άτομο. Ενδεικτικά, μία νεοϋορκέζικη μπριζόλα στοιχίζει περίπου 50 δολάρια, όμως το αλκοόλ αυξάνει δραματικά το ύψος του λογαριασμού, αφού η τιμή της σαμπάνιας κυμαίνεται από 200 έως 750 δολάρια, το κρασί από 65 έως 1.000 δολάρια, ενώ για τους πιο εκλεκτικούς ένα μπουκάλι κονιάκ Remy Martin Louis XIII αγγίζει τα 3.200 δολάρια!

Την ίδια στιγμή, πανέμορφες χορεύτριες πλαισιώνουν τους πελάτες, δηλώνοντας έτοιμες για όλα. Ολες φοράνε μπλούζες με αβυσσαλέα ντεκολτέ και σέξι εσώρουχα, για να τους ανοίγουν ακόμα περισσότερο την… όρεξη.

«Τα κορίτσια έρχονται για να πουν ένα “γεια” στους πελάτες, να δειπνήσουν ή να συζητήσουν μαζί τους, αλλά και για να κανονίσουν χορούς για εκείνους σε κάποιο πριβέ τραπέζι αργότερα», εξηγεί ο επικεφαλής επιχειρήσεων του εστιατορίου Τζο Ερικσον, αποκαλύπτοντας ότι ο κάθε χορός στοιχίζει 20 δολάρια.

Το «Robert’s Steakhouse» κατατάχτηκε στη 12η θέσση της λίστας με τα ακριβότερα εστιατόρια στην Αμερική. Ο χώρος του θυμίζει περισσότερο νυχτερινό κλαμπ παρά σικ εστιατόριο, αφού λείπουν τα λευκά τραπεζομάντηλα, ενώ κυριαρχεί ο μπλε και ροζ φωτισμός.

«Το μέρος είναι υπέροχο, τα πιάτα μας πρώτης ποιότητας, ενώ το ψυχαγωγικό πρόγραμμα έχουν αναλάβει πανέμορφες κοπέλες που κάνουν ακόμα πιο όμορφη αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία δείπνου», λέει υπερήφανος ο Τζο Ερικσον.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου