Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Περίεργες αλήθειες για τις γυναίκες και το σεξ!

Από το φαγητό και το χτύπημα του τηλεφώνου μέχρι τα κοπλιμέντα, το Facebook αλλά και τα διαδικτυακά παιχνίδια, πέντε σπουδαίες αλήθειες φέρνουν τη γυναικεία σεξουαλικότητα στο προσκήνιο, δίνοντας απαντήσεις σε καίρια ζητήματα!

1. Προτιμώ το παστίτσιο της μαμάς μου…
Μια βρετανική έρευνα σε δείγμα 5.000 ατόμων έδειξε ότι οι γυναίκες σκέφτονται περισσότερο το φαγητό από ό,τι το σεξ. Πιο συγκεκριμένα, το 25% των γυναικών σκέφτονται το φαγητό κάθε 30 λεπτά, ενώ μόνο το 10% δήλωσε ότι σκέφτεται το σεξ με παρόμοια συχνότητα. Και το πιο θλιβερό: «Τέσσερις στις δέκα γυναίκες δηλώνουν ότι είναι πάντα σε δίαιτα / ή ανησυχούν μονίμως για το βάρος τους και πάνω από το 60% ομολογεί ότι δεν αισθάνεται άνετα να τρώει μπροστά στο σύντροφό της. Επιπλέον, το 13% των γυναικών ομολόγησε ότι στην παραγγελία που κάνει επιλέγει πιάτα με λιγότερες θερμίδες από ό,τι πραγματικά ήθελε και θα έκανε εάν ήταν μόνη της!

2. Λέγετε παρακαλώ…
Μια δημοσκόπηση της βρετανικής εταιρείας MyPhoneDeals.co.uk κατέδειξε ότι το 25% των γυναικών απαντούν στο τηλέφωνο την ώρα που κάνουν σεξ! Μία στις τέσσερις γυναίκες, δηλαδή! Οι απαντήσεις τους, μάλιστα, είναι συνήθως σύντομες ή και μονολεκτικές! Ένα ξερό «ναι» ή «όχι» είναι αρκετό, γιατί αν δεν απαντήσω θα ανησυχήσουν όλοι, άσε που μπορεί να είναι κάτι επείγον! Άραγε απαντάνε και στα μηνύματα;

3. Ένα Like στο Facebook…
Μία στις πέντε γυναίκες προτιμάει περισσότερο το Facebook από το σεξ. Σύμφωνα με έρευνα που έκανε το περιοδικό «Cosmopolitan» ανάμεσα σε 2.000 γυναίκες, το 20% απάντησε ότι θα προτιμούσε να στερηθεί το σεξ για μία εβδομάδα παρά το Facebook. Και με αποδείξεις, δηλαδή, το Fecebook εξελίσσεται σε δεινό «εραστή» αλλά και στον πρώτο στη σειρά ανταγωνιστή που κάθε άντρας ο οποίος σέβεται τον εαυτό του πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη!

4. «Παιχνιδιάρα» κυριολεκτικά…
Οι γυναίκες που παίζουν παιχνίδια στο Facebook, στο κινητό τηλέφωνο και στον υπολογιστή έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή. Ακόμα καλύτερα, κάνουν συχνότερα σεξ από τις γυναίκες που δεν παίζουν παιχνίδια, επειδή είναι περισσότερο κοινωνικές, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε η Harris Interactive για λογαριασμό της GameHouse. Και το πιο σημαντικό; 64% των γυναικών που παίζουν διαδικτυακά και λοιπά παιχνίδια είναι παντρεμένες ή μένουν με το σύντροφό τους, ενώ σε μια κλίμακα από το 1-10 (το 10 είναι το «άριστα»), 71% αυτών των γυναικών βαθμολογεί τη σχέση τους πάνω από 6!

5. Πες μου μια καλή κουβέντα…
Οι νεαρές γυναίκες προτιμούν τα κοπλιμέντα περισσότερο από το σεξ, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Journal of Personality, τα οποία ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους και τους δίνουν καλύτερη ώθηση σε ό,τι κάνουν. Οι φιλοφρονήσεις και μόνο αρκούν σε ένα ποσοστό 60% των νεαρών γυναικών, ενώ δίνεται μεγάλη έμφαση στα κοπλιμέντα που αφορούν την προσωπικότητα και όχι την εξωτερική εμφάνιση σε ποσοστό 30%.

Πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου