Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Ποιοι τύποι γυναικών κερδίζουν τους άντρες

Σαφώς και οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες , κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό.
Υπάρχουν όμως και κάποιες γυναικείες συμπεριφορές που πατούν κάποια «κουμπάκια» στον αντρικό εγκέφαλο και τον εκνευρίζουν ή ακόμα χειρότερα τον απομακρύνουν! Έτσι κι αλλιώς τα δύο φύλα σκέφτονται και ενεργούν διαφορετικά αλλά ποιες γυναίκες είναι εκείνες που μαγνητίζουν τα βλέμματα και τραβάνε την προσοχή των ανδρών;

Σύμφωνα με το California Psychics υπάρχουν κάποιοι τύποι γυναικών που θεωρούνται πιο ελκυστικοί από τους άνδρες.

Η προσιτή: Η γυναίκα που είναι κοινωνική και είναι πιθανό να κάνει εκείνη το πρώτο βήμα, θεωρείται πιο ελκυστική στον ανδρικό πληθυσμό. Κι αυτό γιατί μια ντροπαλή γυναίκα που δεν μιλάει και δεν ανοίγεται δεν πρόκειται να βοηθήσει έναν άντρα για να έρθει πιο κοντά της, αντίθετα θα τον κομπλάρει και θα τον απομακρύνει. Συνεπώς, αποβάλλεται από το μυαλό σας το standard «ο άντρας πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα» και προσπαθήστε να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα.

Η περιποιημένη: Μια γυναίκα που φροντίζει τον εαυτό της και σε γενικές γραμμές είναι τακτική θεωρείται πιο σέξι για έναν άνδρα. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι δεν τους αρέσουν και οι πιο boem περιπτώσεις. Απλά μια σικάτη κοπέλα θα τους τραβήξει πιο γρήγορα την προσοχή.

Η γυναίκα με αυτοπεποίθηση: Οι γυναίκες που αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους, δεν έχουν ανασφάλειες και έχουν αυτοπεποίθηση είναι πάντα σέξι για έναν άνδρα. Για παράδειγμα αν μια γυναίκα ξέρει τι θέλει και κάνει ό,τι μπορεί για να το αποκτήσει προβάλει ένα δυναμισμό και μια σιγουριά στον άνδρα. Καλό, θα ήταν, λοιπόν, να αρχίζετε να νιώθετε καλύτερα με τον εαυτό σας και το σώμα σας για να μπορέσετε να το περάσετε αυτό και προς τα έξω.

Η έξυπνη: Μια γυναίκα που χρησιμοποιεί το μυαλό της είναι επίσης σέξι σε έναν άνδρα. Πάνε πια οι εποχές που οι άνδρες προτιμούσαν τις «γατούλες». Τώρα πια θέλουν μια γυναίκα που να ξέρει να στέκεται και να έχει άποψη. Γι’αυτό, λοιπόν, αναδείξτε την προσωπικότητά σας και σταματήστε να κρύβεστε πίσω από ψεύτικα προσωπεία μόνο και μόνο για να προσεγγίσετε έναν άνδρα.


Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου